Moët & Chandon

Moët & Chandon
42 vare(r)
Tilbud
2xMotImperialIceGlasLimitedEdition-20
Specialpris 399,00
Pris: 750,00
Tilbud
MOTCHANDONIMPERIALICEBUCKETLIMITEDEDITION-20
Tilbud
MotChandonLimitedEditionBlackBucket-20
Specialpris 499,00
Pris: 699,00
Tilbud
MotChandonLoungePudebetrkSortLimitedEdition-20
Tilbud
2xMotImperialPinkGlasLimitedEdition-20
Specialpris 399,00
Pris: 750,00
42 vare(r)

Moët & Chandon er en af verdens største producenter af champagne. På årsbasis når de at komme op på, at producere op mod 26 millioner flasker champagne af den ene og den anden slags.

Med en produktion så høj, vil man kunne sammenligne det med, at der hvert 6. sekund, et eller andet sted i verden, bliver poppet en Moët & Chandon champagne. Det er vildt at tænke på, men har du smagt en af deres champagner, vil du også vide, hvorfor de er så populære – De smager fantastisk.

Den gode kvalitet på deres champagner er bl.a. afmærket ved, at virksomheden er kongelig hofleverandør til Elisabeth II af Storbritannien, hvilket må siges, at være en af de mest prestigefyldte kvalitetsstempler man kan få.

Man kan kalde Moët & Chandon et mainstream luksusmærke indenfor champagne, da stort set alle kender til mærket, men samtidig producerer de altså også champagner i rigtig god kvalitet, hvilket gør at prisen også ligger lidt over de kedelige champagner, som man kan få nede i supermarkedet.

Prisen på deres flasker ligger en del højere, hvis man sammenligner med de forskellige flasker, du kan købe i Føtex og lign., men samtidig er deres priser stadig på et fair niveau, så almindelige mennesker altså også sagtens har råd til at nyde deres fantastiske champagner.

Der er champagner til hvert smagsløg i Moët & Chandon’s portefølje af champagner, men deres tre mest populære varianter må nok siges at være Brut Imperial, Rose Imperial og Nectar Imperial.

Udover at have de klassiske størrelser på champagne, er Moët & Chandon samtidig også blevet kendt på deres kæmpe flasker. Hvis du har pengepungen til det, kan du få champagneflasker med helt op til 6, 9, 12 og hele 15 liter.

Moët & Chandon’s historie går helt tilbage til 1743, hvor virksomheden blev grundlagt. Dengang så virksomheden en del anderledes ud end den er i dag, hvor den besidder 1.000 hektar vinmarker i Champagne-distriktet.