Ciroc Vodka

Ciroc Vodka
6 vare(r)
Tilbud
https://deluxlife.dk/media/catalog/product/b/l/bluecirocsignatureimage.jpg4042c798-f089-4504-9080-9226d9021a87original_a0dfbead-77d6-4443-b1ff-929774736fb0_2048x2048.jpg
1,75 L
Specialpris 749,00
Pris: 999,00
6 vare(r)

Ciroc er en forholdvis ny vodka, men det betyder jo ikke, at smagen og kvaliteten er ringere end de ældre og mere kendte vodka. Ciroc er godt nok en ny spiller på markedet, men har indenfor relativt kort tid formået at brande sig som en rigtig lækker vodka.

Druerne som bliver brugt i vodkaen bliver først plukket sidst på året, hvilket gør, at druerne er helt frosne, når de bliver høstet. Dette er bl.a. noget af det, som gør smagen i en Ciroc vodka så unik, i forhold til mange andre.

Det er meget unikt, at denne vodka bliver lavet på druer, og ikke hvede, som en klassisk vodka bliver lavet på. Dette betyder bl.a. også, at Ciroc vodkaen kan nydes af gluten allergikere.

Denne vodka bliver destilleret hele fem gange, hvilket er en af de mest almindelige måder at måle en vodkas kvalitet. Jo flere gange den bliver destilleret, jo renere er vodkaen, og jo bedre vil den, alt andet lige, også smage.

Du finder sjældent vodkaer, der er blevet destilleret så mange gange, hvis du går til dit lokale supermarked for at købe en vodka, så hvis du gerne vil prøve noget nyt, men samtidig gerne vil have god kvalitet, er Ciroc en rigtig god vodka at prøve af.

Vodkaen laves i Frankrig, hvilken den har gjort siden 2003. Denne vodka er altså ret ny, hvis man sammenligner den med Belvedere eller Grey Goose, som har haft en del længere tid på markedet - Men hvad gør det, når Ciroc vodkaen allerede har opnået en fin popularitet?

Ciroc vodkaen fås i en række forskellige smagsvarianter, som bl.a. Snap Frost (standard), Red Berry og Coconut. Hvis man vil nyde vodkaen ren, anbefaler vi at prøve nogen af de forskellige, da deres smagsvarianter er meget forskellige fra hinanden.