Envy Vodka

Envy Vodka
Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Envy vodka er, modsat traditionel vodka, fremstillet af rug og ikke hvede. Denne genistreg bidrager i høj grad til Envy’s unikke smag, som har mødt stor anderkendelse gennem tiden. Udover de karakteristiske smagstræk er vodkaen også af meget høj kvalitet. Envy er eksempelvis produceret på noget af det fineste sprit der kan opdrives, samt tilsat et perfekt, afbalanceret sødmetilskud, i form af håndskåret vanilje.

Foruden sin delikate smag, kan Envy også prale af en smuk, sandblæst flaske, som bl.a. prydes af et farveskiftende diamant-tryk, som lægger sidste hånd på værket i et misundelsesværdigt helhedsindtryk.

Envy har en alkoholprocent på 40 og tilblivelsen sker i vodkaens hjemland, Polen. Selve destilleriet, som har mere end 200 års erfaring med fremstilling af vodka, sætter en ære i godt håndværk og selv de mindste detaljer omkring produktionen.

Adskillige medier og kendisser har omtalt Envy som værende "en af verdens bedste vodkaer", hvilket ydermere gør den til et Must-Try for samtlige vodka-entusiaster verden over.