Ruinart Rosé NV Magnum

På lager

1.995,00
ALTID SKARPE PRISER
Vi har de rigtige priser på de kendte brands.....

Ruinarts ånd 
At træde ind i Ruinarts verden betyder at opdage champagnehusets værdier. En konstant stræben efter perfektion, en ren og forfinet spiritus, klarhedens dominans fra Chardonnay-druen og en unik flaske - enestående for Ruinarts champagner.

Visuelt aspekt
Mellem en sublim gylden-pink farve og farven på et koralrødt rosenblad - en vedvarende strøm af fine og delikate bobler.

Næse
En meget fin, diskret frugtig næse domineret af aromaen fra kirsebær og frisksamlede røde bær, der skaber en vidunderlig bouquet.

Smag
Fortræffelig åbning med en balanceret, god, frisk gane, der giver vinen stor elegance. En god, fin, smidig, afrundet, silkeagtig vin med intense generøse noter af røde frugter, blide krydderier oplivet af et strejf mynte, der giver en lang og fremhævet afslutning.

Sammensætning med mad
En ideel årgang som aftenaperitif. Dens finesse og frugtighed er en vidunderlig pendant til den friske livlighed, som en andalusisk gazpacho eller en lakse-sashimi har. Til dessert vil den forene sig med en rød frugtsuppe.

Komposition
45 % Chardonnay hvilket giver en elegant og rig champagne. Pinot Noir'en, hvoraf 19 % vinificeres som rød, giver en delikat frugtighed.