Kah Tequila

Kah Tequila
Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

KAH tequila kan nemt genkendes på deres super flotte flasker, og ikke mindst den udsøgte kvalitet som tequilaen besidder. Denne tequila må helt klart siges, at være en rigtig luksus tequila, som nydes af feinschmeckere indenfor denne niche af spiritus.

KAH betyder “liv”, og det er bestemt også noget, de har meget fokus på i både deres markedsføring, produkter og stort set hele vejen rundt om deres forskellige tequila produkter, som de har på markedet.

De ikoniske flasker, der ligner farverige og mønstrede dødningehoveder, er nemlig dedikeret til “de dødes dag”, som er en latinamerikansk festdag, hvor man hylder sine forældre. Det lyder måske ikke super festligt, men denne dag bliver altså fejret med udklædning, mad og fester.

Flaskerne er modsat stort set alle andre flasker spiritus, lavet af keramik. Mønstrene og farverne der er på flaskerne er håndmalet, og det føles nærmest som et lille kunstværk, når man står med en flaske KAH tequila i hånden.

Flasken er selvfølgelig ikke alt, og selve tequilaen smager bestemt også fantastisk. Alkoholprocenten er oppe på 40 %, så det er altså ikke en mild tequila, tværtimod ligger den faktisk i den stærke ende.

Hvis du indtil videre kun har smagt “den billige tequila med den røde hat”, bør du virkelig gøre dig selv en kæmpe tjeneste og prøve KAH tequila - Det vil aldrig være det samme at tage et tequila shot.

En tequila i denne kvalitet, bør nydes fuldt ud, og på grund af den fantastiske smag, kan den sagtens nydes ved at nippe til den, eller ved at tage som shot uden salt og citron. Det klassiske tequila shot, hvor du får salt og citron med, kan selvfølgelig også prøves, hvis du stadig synes, at tequila er bedst på dén måde. Men prøv lige et naturlig shot også - Det kan på ingen måde sammenlignes med den billige tequila du plejer at købe i supermarkedet.

Der kommer løbende nye designs til KAH tequila, og netop derfor er flaskerne også for mange, en slags samleobjekt, da de gang på gang, formår at designe nogen umådeligt flotte flasker, som pynter flot på barbordet, herreværelset eller stuen.

Der findes flere forskellige KAH tequila, og er du en rigtig samler, skal du selvfølgelig have fat i dem allesammen. Heldigvis har vi gjort det nemt for dig på DeluxLife - Du kan nemlig benytte dig af et af vores pakketilbud, hvor du kan få flere af tequila flaskerne samtidigt.