Ruinart Millésimé Brut Champagne 2015

På lager

795,00
  • Køb 6 for 4.134,00 og spar 14%
ALTID SKARPE PRISER
Vi har de rigtige priser på de kendte brands.....

Ruinarts ånd 
At træde ind i Ruinarts verden betyder at opdage champagnehusets værdier. En konstant stræben efter perfektion, en ren og forfinet spiritus, klarhedens dominans fra Chardonnay-druen og en unik flaske - enestående for Ruinarts champagner.

Visuelt aspekt
Svag gulden-gul farve med diskrete grønne antydninger og en vidunderlig klarhed samt en vedvarende strøm af fine og yndefulde bobler.

Næse
En næse af friske frugter domineret af citrusfrugt og ananas blandet med noter af hvide blomster og krydderi (ingefær og kardemomme).

Smag
En fortræffelig Blanc de Blancs med en frisk, ren og veldefineret gane. Oplevelsen er føjelig og fyldig, der baner vejen for en fortrinlig og meget forfriskende afslutning af hvid fersken og citrusnoter.

Sammensætning med mad
En meget selskabelig vin, fremragende som aperitif på en solbeskinnet terrasse på en sommerdag. Den er et vidunderligt akkompagnement til jomfruhummer eller tartar af havbrasen serveret med olivenolie og citron. Grillet søtunge eller sashimi af hvid fisk vil også ledsage vinen perfekt.

Komposition
En champagne lavet eksklusivt af Chardonnay-druer (100 %) fra forskellige årgange (25 % reservevine fra to eller tre foregående års høst). Disse kommer hovedsageligt fra Premier Cru'erne fra Montagne de Reims og Côte des Blancs.