Krug

Krug
41 vare(r)
Krug2006-20
3.495,00
Krug2008-20
4.995,00
Krug2002-20
5.995,00
Krug1990-20
9.995,00
41 vare(r)

Krug champagne er en af de mest eksklusive champagner, der findes – Deres historie går helt tilbage til 1843, hvor det blev grundlagt af Johann-Joseph Krug, hvor virksomheden også har sit navn fra.

Champagne fra Krug har gennem alle deres varianter en letgenkendelig smag og stil. Dette sker da alt vin bliver gæret på egetræsfade, samt at anden gæringen er en del længere, end ved de fleste andre champagner.

Selvom Krug må siges at være en relativ lille champagne producent, er det stadig en af de mest kendte af slagsen. Selvom de måske ikke producerer ret meget, har de stadig et stort lager af champagne på deres lager – De begynder først nemlig først at sælge, når champagnen er modnet nok.

Krug er en af de champagner, der er mest elsket over hele verden, og kendte anmelder-sider som iWine Review, Wine Access og Wine Spectator har givet deres champager 95/96 ud af 100 i bedømmelse.

Ligesom Moët & Chandon, er Krug også en del af LMVH-gruppen, som bl.a. også har Louis Vuitton under sig. Selvom de er blevet en del af denne gruppe, har Krug ikke lagt sin mission og vision på hylden, da familievirksomheden stadig bestemmer en stor del af de beslutninger, der skal tages.

Modsat billige champagner, kan Krug champagner sagtens tåle at ligge i længere tid, og på den måde modne lidt ekstra. Nogen vil måske også mene, at champagnen direkte bliver bedre ved at ligge 10-20 år.

Krug champagne skal serveres ved 6-8 grader, hvis du vil have den helt perfekte smag, som der er tiltænkt. Ved denne temperatur vil der gå lang tid, før du glemmer, hvordan denne formidable champagne smager.

En champagne som Krug skal altid nydes fuldt ud, hvad enten om det er til en kæmpe begivenhed som et brullyp eller en ganske almindelig lørdag aften, hvor du bare gerne vil forkæle dig selv ekstra, end hvad du plejer.