Louis Roederer

Louis Roederer
43 vare(r)
43 vare(r)

Louis Roederer er en meget kendt Cristal champagne producent, som kun udbyder nye champagner i de gode årgange. En Cristal fra Louis Roederer kan sagtens gemmes væk i 15-20 år, og har rent faktisk bedst af, at ligge i 5 års tid før den bliver drukket.

Champagne-kendere og div. medier har flere gange udnævnt Louis Roederer Cristal som en af de bedste champagne i hele verden - Mon ikke det er fordi, at den kun bliver lavet i de bedste årgange, og der kun bliver brugt de bedste druer?

Louis Roederer er et meget gammelt vinhus, som går helt tilbage til 1760 - Huset fik dog først sit velkendte navn i 1833, men har altså i 1760 været en af verdens ældste vinhuse (dengang hed det Dubois Père & Fils).

Tidligere har huset været i store problemer, da de langt tilbage mistede det russiske marked, i takt med revolutionen. Da det russiske marked var et af Louis Roederer Cristal største markeder, så det ret sort ud for champagnehuset.

I 1930’erne overtog Camille Orly-Roederer styringen af Louis Roederer Cristal, og økonomien begyndte at vende igen. Al overskud blev brugt til at investere i nye markeder som Cramant, Chouilly, Louvois, Hautvillers, Aÿ, Vertus, Verzy, Avize, Cumières, Verzenay og Le Mesnil.

Dette valg betyder, at Louis Roederer Cristal i dag ejer flere huse i syden, og har samtidig været med til, at skabe den store succes som de har i dag. Husene producerer i dag hele 70 % af deres druer selv, hvilket er rigtigt meget for så stort et hus.

I dag er det ikke længere Camille Roly-Roederer der styrer huset, men derimod Jean-Claude Rouzaud, mens Michel Pansy styrer kælderen.

Husk at vi på DeluxlLife altid har billig og hurtig fragt, prisgaranti på alle vores produkter, sikker betaling, samt en super god kundeservice.