Captain Morgan

Captain Morgan
Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Vi kender alle mærket Captain Morgan, men kender du også historien bag? Captain Morgan er et af de mest kendte mærker indenfor spiritusser, og findes over hele verden. Navnet Captain Morgan kommer fra den walisiske pirat, Henry Morgan, og hovedsædet for virksomheden ligger i Puerto Rico, hvor der også produceret store mængder Captain Morgan Rom. I Europa har Captain Morgan gennem årene vokset sig store og kendte, og er i dag blandt de mest prominente rom producenter.

I Danmark er Captain Morgan kendt for sin velkendte flaske rom, som findes i forskellige eksemplarer, og kan købes i det lokale supermarked. Den har kvalitet, og er et stolt produkt fra Captain Morgan, og vel nok også den mest kendte flaske, både herhjemme og på verdensplan. Reklamerne kender vi ligeledes, hvor man ser den langhårede pirat stå på et ben, og reklame mere for flasken.

Hvad mange ikke ved er, at Captain Morgan er meget mere end bare den ene flaske rom, som sælges i det lokale supermarked. Captain Morgan har en stolt historie, og selvom den traditionelle rom er blandt de mest sælgende rom på verdensplan, så har Captain Morgan også nogle helt eksklusive produkter, som ikke masseproduceret, men kun findes i mindre eksemplarer.

Her finder du blandt andet Captain Morgan Private Stock, som er en helt igennem eksklusiv rom. Den er faktisk kun rigtig kendt i Amerika og Kina, men fra tid til anden kommer der en leverance til andre lande, hvilket gør denne utrolig attraktiv. Kort sagt er det en finere og endnu mere kvalitetsbevidst rom end den kendte og traditionelle Captain Morgan rom. Smagen adskiller sig ved at være let krydset, og med en delikat sødme. Hertil kommer, at den er lagret i egetræ i mindst 2 år, hvor til den til sidst er krydret med et lille twist af lime.

Hos DeluxLife er vi stolte over at have netop denne Captain Morgan Private Stock blandt vores sortiment, og vores anbefalinger er, at denne bør nydes rent, selvom den også optræder fortrinligt med lidt isterninger i.

Captain Morgan er en stolt producent af lækre rom, og hvis du elsker kvalitet og unikke genstande, så er Captain Morgan Private Stock lige noget for dig. Her får du en udsøgt rom, som kun er fremstillet i få antal, og sjældent findes indenfor Europas grænser. Derfor er vi hos Deluxlife beærede over at have Captain Morgan og særligt Captain Morgan Private Stock blandt vores sortiment. Du finder vores udvalg af Capain Morgan rom under denne kategori.