Monkey47 Gin

Monkey47 Gin
1 vare(r)
1 vare(r)

Monkey 47 er en mere kompleks gin end de fleste andre - Den har nemlig 47 forskellige ingredienser i den (deraf navnet). De fleste gin er meget minimalistiske, i forhold til mængden af ingredienser, men her skiller Monkey 47 sig altså en del ud.

De mange ingredienser gør, at der selvfølgelig er nogen af ingredienserne, der er mere fremtonede end andre. De mange ingredienser giver nærmest en ekstra dimension på ginen, som ikke kan findes ved andre gin.

Historien bag Monkey 47 er en meget speciel historie, der handler om en indisk pilot, der flytter til Berlin efter 2. verdenskrig. Grunden til dette er, at han ønsker, at hjælpe med genopbygningen af Berlin Zoo.

Piloten begynder dog hurtigt af savne sine venner derhjemme, men en dag hvor han hjælper til i Berlin Zoo, møder han en abe, som han hurtigt bliver venner med. Efter genopbygningen af Berlin Zoo, flytter manden til Schwarzwald, hvor han begynder at intensivere sit hygge-projekt med at lave gin. Rundt omkring i skoven hvor han bor, finder han mange forskellige ingredienser som han prøver af, i sine forskellige hjemmelavede gin. Efter utallige forskellige opskrifter kommer han op med “Max The Monkey - Schwarzwald Dry Gin”, som var en hyldest til sin ven i Berlin Zoo.

I 2008 blev opskriften, historien og tegningerne af aben Max købt af The Black Forest Destillery, som nu har navngivet ginen “Monkey 47”. De fleste gin har måske 6-10 ingredienser, men Monkey 47 er altså oppe på hele 47 ingredienser, som bl.a. indeholder jasmin, iris, citronskal, hyldeblomst, citrongræs, acacia, pomelo, brombær, hunderose, angelikablomst, enebær, pimento, korianderfrø, lavendel, citronblomst, grankogle og slåenbær. Dette er blot et udpluk af ingredienserne - Hele ingredienslisten er hemmelig.

Selvom der selvfølgelig er nogen af ingredienserne, der skinner mere igennem end andre, så kan langt de fleste rent faktisk godt smages og duftes, hvis man gør sig umage - Det er dog enebæren og citronen, der er mest fremtrædende.

En gin som denne bør prøves rent, men kan selvfølgelig også nydes i drinks og cocktails, som eksempelvis den klassiske gin og tonic. Dog går meget af det unikke ved Monkey47 af, hvis man blot mixer den op, men er man ikke til den rene smag af gin, er en simpel drink som gin og tonic selvfølgelig at foretrække.

Husk at vi på DeluxLife har prisgaranti, så du altid kan være sikker på, at få den bedste pris her hos os!