Bollinger

Bollinger
26 vare(r)
26 vare(r)

Bollinger champagne blev grundlagt i 1829 af Paul Renaudin, Hennequin de Villermont og Jacques Bollinger (deraf navnet). Virksomheden ejes i dag af Bollinger familien, og er et af de sidste store champagnehuse, der er tilbage.

Selvom de oprindelige stiftere ikke er med endnu, går champagne-huset stadig utroligt meget op i, at leve op til de høje krav som stifterne af selskabet havde tilbage i 1829. Bollinger har altid kunne sammenholdes med god kvalitet, men efter Bollinger-familien overtog 100% af virksomheden, blev der for alvor sat fokus på, at kvaliteten skulle være i højsædet, og der blev derfor også investeret i de bedste vinmarker i området.

Et berømt citat fra Madame Lily Bollinger lyder “Jeg drikker Champagne Bollinger, når jeg er lykkelig. Og jeg drikker den også, når jeg er ked af det. Nogle gange drikker jeg den, når jeg er alene; og når jeg er sammen med andre, betragter jeg den som helt nødvendig. Jeg nipper til den, når jeg ikke er sulten, og drikker den, når jeg er. Ellers rører jeg den aldrig - undtagen når jeg er tørstig.” Det er jo næsten et smukt lille digt om den fantastiske champagne.

Champagne-huset har igennem alle årene formået at holde den gode kvalitet, og gør det stadig den dag i dag. Når deres champagne bliver kvalitetstestet får de altid topkarakter, og du kan derfor også sætte høje krav til din Bollinger champagne, hvis du ikke har smagt den før - De bliver med garanti indfriet.

Vi kan skrive nok så meget om, at Bollinger er en super lækker champagne i rigtig lækker kvalitet. Men rent faktisk behøves du ikke tage vores ord for det, du kan derimod tage et kig på flere James Bond film, hvor Bollinger er Agent 007’s foretrukne champagne - Dette sker både i de lidt ældre film, men også en nyere som fx Skyfall.