Hendricks Gin

Hendricks Gin
1 vare(r)
1 vare(r)

Hendrick’s gin er en meget berømt spiritus, som bliver produceret af destilleriet William Grant & Sons i Skotland. Netop Skotland er base for mange producenter af spiritus, hvor Hendrick’s altså er i blandt.

Den klassiske gin fra Hendrick fremstilles af enebær og koriander, som er en grundsten i samtlige gin. Agurk og rosenblade er lidt mere unikke ingredienser, når det kommer til gin, men i en Hendrick’s gin er disse to ingredienser altså også at finde.

Ekstrakten fra rosenbladede fås ved at presse olien ud af blomsterne. Den smag som rosenbladende giver, er meget unik, i forhold til mange andre gin, hvor man ikke vil kunne smage den bismag, som rosenbladende giver.

Mange vil måske mene, at en agurk ikke rigtigt smager af noget, men når man udvinder smagen ved at mose agurken og blande den med vand, er det muligt at få en mere kraftig smag ud af agurken, som sagtens kan bruges til eksempelvis gin.

Rosenbladende og agurk-smagen er en stor del af en Hendrick’s gin, og grunden til at de to ingredienser har så gennemtrængende en smag, er fordi de bliver tilføjet, før spiritusen får lov at trække sig sammen - Dermed er disse to ingredienser med i denne proces, hvorfor de også kan smages bedre, end hvis de blot blev tilføjet efter denne proces.

Hvis man ikke kender flaske-designet på en Hendrick’s gin, vil man nok tro, at det er en form for gammel hostesaft, eller anden form for medicin. Både flaske-designet og mærkatet der bliver brugt får tankerne til at glide hen på et medikament, fremfor en gin, der kan nydes rent eller i cocktails.

Hendrick’s gin kan altså både nydes rent, men også i drinks og cocktails. Hvis man vil lave en klassisk gin og tonic, kan det anbefales, at erstatte den velkendte limeskive med et par skiver agurk. Agurkeskiverne er med til at fremhæve agurkesmagen endnu mere, hvor limeskiven tværtimod dæmper den. Det kommer selvfølgelig an på, hvad man synes bedst om, men vil man nyde en Hendrick’s gin og tonic på den rigtige måde, erstattes lime-skiven med et par agurkeskiver.

Husk at vi på DeluxLife har prisgaranti, som betyder, at du altid kan være sikker på, at vi har den billigste pris på vores produkter. Skulle du, imod vores forventninger, alligevel finde et sted, hvor et af vores produkter kan købes billigere, matcher vi selvfølgelig prisen, og du vil hermed kunne købe produktet til den billigste pris.