Pol Roger Brut Reserve NV 37,5CL

På lager

249,00
ALTID SKARPE PRISER
Vi har de rigtige priser på de kendte brands.....

Det er på husets standard champagne, at man kan kende ikke bare husets stil, men også dets kvalitetsmæssige niveau. Denne champagne er en af de bedste ”standarder”, der produceres.
Den laves af ca. 30 forskellige stille vine og fra 3 forskellige druer. Pinot Noir giver krop, kraft, dybde, karakter og tannin.  Pinot Meunier sørger for ungdommelighed, friskhed og rig frugtkarakter. Chardonnay bidrager med lethed, elegance og finesse. Vinene er aldrig yngre end 3 år, og som regel bruges der vine fra 2 - 4 forskellig årgange. Normalt bruges der 20 - 30% réserve vine. 
Inden gæringen køles vinen ned for at udtrække ekstrakt/saft. Gæringen foregår i neutrale, temperaturkontrollerede kar.
Vinene opbevares ved 90C. i 7 km lange kældre, som ligger ned til 33 m under jorden.

I løbet af de sidste 170 år, og seks generationer, har dette Champagnehus skabt sig et fantastisk og anmelderrost omdømme. Pol Roger blev etableret i 1849 i Epernay i hjertet af Champagne.

Huset er et af de mest traditionelle i Champagne og filosofien er, og har altid været, at følge en fornuftig og rolig udvikling, og aldrig gå på kompromis med kvaliteten og traditioner.

Den excellente kvalitet er et resultat af en know-how, der videregivet gennem generationer. Pol Roger ejer 92 hektar vinmarker med stokke af usædvanlig fin kvalitet. Fra 2001-2011 gennemgik huset en komplet renovering, bl.a. en udvidelse af deres produktion og nye rustfrie stålkar. Pol Roger blev i 2021 kåret som nr. 2 af Drinks International ”World’s most admired Champagne Brands 2021”.

Pol Roger Champagne var Sir Winston Churchill‛s foretrukne Champagnemærke. Han udtalte bl.a.: ”I am always content with the best”, og: “I cannot live without champagne. In Victory I deserve it, in defeat I need it”. Winston Churchill var så glad for Champagnen fra Pol Roger, at han opkaldte sin væddeløbshest efter husets navn, og han blev en nær ven af huset. Som en hyldest til Sir Winston Churchill, har Pol Roger skabt deres Prestige Cuvée Sir Winston Churchill.

Med Champagne fra Pol Roger får du altid eksklusiv Champagne i høj kvalitet og med en genkendelig stil.