Patron Tequila

Patron Tequila
5 vare(r)
5 vare(r)

Patron tequila er en af de første tequila, der blev lanceret med henblik på, at lave en tequila i verdenklasse kvalitet. Førhen var det stort set kun gamle og traditionelle mexikanske virksomheder, det producerede den karakteristiske spiritus.

Patron Spirits Company, som producerer Patron tequila, blev stiftet i 1989. Virksomheden har lige siden haft som mål, at lave verdens bedste og fineste tequila i premium kvalitet - Der skulle bestemt ikke spares på noget.

Tequilaen er lavet af 100 % blå agave, som en premium tequila selvfølgelig også skal være. Patron tequila bliver produceret i Mexico, som rigtigt mange andre tequilaer også gør. Tequilaen stammer fra Mexico, og det er bestemt også, den dag i dag, det sted hvor spiritusen er mest populær.

Patron Spirits Company bruger i dag de helt traditionelle metoder for fremstilling af deres tequila, men blandet med moderne teknologi. Dette mix gør, at Patron tequila har charmen ved den gamle produktionsform, og samtidig kan holde prisen på den eksklusive tequila på et rimelig niveau på grund af det moderne produktionsudstyr.

Patron tequila ses af mange, som en af verdens bedste tequilaer, da der både er fokus på kvalitet, smag og tradition. Dette kan bestemt smages, og sammenligner man med andre premium tequilaer, er Patron bestemt ikke en af de dyreste, selvom smagen godt kunne tyde på det.

Der er op til flere forskellige varianter af Patron tequilaen, men den mest populære må nok siges, at være Patron Silver. Denne variant har en alkoholprocent på 40 %, hvilket er meget normalt for tequilaer af denne kvalitet. Noget af det unikke ved Patron Silver, er renheden i smagen, som man bestemt ikke finder ved at købe en billig tequila i supermarkedet.

Mange forbinder tequila med citron og salt, når man tager et tequila shot. Dette er nærmest den eneste måde de fleste har smagt tequila på, gennem hele deres liv. Køber man en tequila af ordentlig kvalitet, er dog synd at “spilde” den på den måde. En Patron tequila kan sagtens nydes rent ved at sippe let til den - Nydes bedst som iskold, så en isterning gør den bestemt ikke dårligere.

Det kan sagtens være, du stadig foretrækker at mixe med salt og citron, hvilket selvfølgelig også er i orden. Denne oplevelse vil selvfølgelig også blive meget bedre, efter du prøver den med en tequila af en del bedre kvalitet, end den billige variant med den røde hat, som er det de fleste kender til tequila.