Angel Champagne White Collection Rosé NV

På lager

1.695,00
ALTID SKARPE PRISER
Vi har de rigtige priser på de kendte brands.....

Kompromisløs og super imponerende non-vintage rosé champagne skruet sammen af 46% Pinot Meunier, 36 % Chardonnay og 21% Pinot Noir. Winemaker Patrick d’Aulan får druerne fra nogle af de bedste 1. cru marker, fortrinsvis i området omkring Montagne de Reims, hvor jorden er rig på kalk, sand og ler.

White Collection er lagret på flaske i hele 36 måneder dybt nede og til sidst hånddekoreres hver eneste flaske i bedste Angel stil med fashionabel hvid overflade og gylden etikette i tin. Super bling – man skal der være fest så lad der være fest.

Farven er svagt rosa og duften kommer især med knuste jordbær, ribs, vaniljecreme og ristet brød. Mange af de samme noter kører med over i smagen, der har en ganske let og frisk sødme ledsaget af en silkeblød mousse. Klasse!

Manden bag Angel Champagne er den britiske entreprenør Stefano Zagni. Han fik ideen fra sine rejser rundt i verden, hvor han blev inspireret på eksklusive restauranter, natklubber og diskoteker, hvor folk købte masser af dyr champagne.
I 1995 begyndte Angel Champagnes rejse. Visionen var, og er stadig at skabe den mest eksklusive champagne – både i indhold og indpakning. Det skulle være den mest kompromisløse champagne verden havde set. Den skulle stråle af fest og dekadence – overflod på den fede måde.

Stefano Zagni lavede aftaler med ejerne af de bedste 1. cru-marker, primært omkring Montagne de Reims, og fik Patrick d’Aulan ombord som winemaker. Dette var noget af et scoop, da Patricks familie gennem 200 år ejede champagnehuset Piper Heidsieck. Sammen gik de efter en helt særlig smag, der udsprang af en gentagende observation Stefano havde gjort sig rundt omkring i verden. Han havde nemlig noteret sig, at mange kvinder fandt de dyreste og mest fornemme champagner for kraftige. Derfor gik Stefano og Patrick efter et lidt lettere signaturudtryk.

Angels Champagne produceres i meget små mængder, og tappes på håndlavede flasker med eksklusive tinetiketter, som gør disse champagner helt unikke. Det var konceptet helt fra start, at flaskerne skulle skille sig ud og bidrage til festligheder. De første 24 flasker blev sågar belagt med platin og diamanter. De gik for en kvart million engelske pund. I dag bliver non-vintage malet sorte og rosé hvide. Vintage bliver belagt med tin hele vejen rundt og alle får etiketter og emblemer i tin.

Druerne får de fra nogle af de bedste 1. cru marker primært omkring Montagne de Reims og produktionen følger de helt klassiske dyder. Så tag ikke fejl, når du ser flaskerne, som stikker helt af i forhold til, hvad Champagne ellers kommer med – indholdet holder højeste klasse og har i 2019 høstet tre gange guld ved de britiske sommeliers årlige smagning.

Det er også lykkedes at få store stjerner som Mariah Carey og Rihanna til at være ambassadører for Angels Champagne, hvilket også har bidraget til den verdensomspændende succes som champagnen har opnået. Stefano Zagni valgte for nogle år siden at sælge til nye ejere, som i samarbejde med den danske champagneekspert Marie von Ahm nu viderefører succesen.