Moët & Chandon Grand Vintage 2012 Magnum

På lager

1.195,00
  • Køb 3 for 3.285,00 og spar 9%
ALTID SKARPE PRISER
Vi har de rigtige priser på de kendte brands.....

Hver Grand Vintage er unik og original. Det er kældermesterens personlige, frie fortolkning af årets høst, der tjener de særegne kvaliteter fra dette års druer. Grand Vintage 2012, er husets 74. vintage, kendetegnet ved sin modenhed, kompleksitet og karisma. 

Grand Vintage 2012 er et stemningsfuldt udtryk for overgangen fra forår til sommer, og udviser en vis mildhed ledsaget af et frisk udtryk og harmoni. 

Klima og høst
2012 var et hidtil uset år i Champagne med ekstreme vejrforhold, der dog i sidste ende resulterede i en lovende årgang. Naturen præsenterede vinmarkerne for næsten enhver form for meteorologisk katastrofe. Frost om vinteren, frost i det tidlige forår, frost i slutningen af foråret, voldsomt regnvejr, hagl, koldt vejr i blomstringssæsonen og endelig skoldende varme før og vandmangel i sensommeren – Omstændigheder der alle satte vinstokkene på prøve. Ikke desto mindre vendte heldet i Champagne-regionen, og blot en måned senere var der forlydender om, at 2012 ville blive en af de store årgange.