Armand De Brignac

Armand De Brignac
11 vare(r)

Armand De Brignac er en meget eksklusiv producent af champagne. En af de ting som Arman De Brignac bl.a. er kendt for er, at de kun bruger saften fra den første presning, der bliver lavet af druerne. Udover dette, er det også kun den bedste vin fra hver høst, der bliver brugt i deres champagne.

Når man kun bruger saften fra første presning, og samtidig kun bruger den bedste vin fra hver høst, opnår man en langt bedre champagne, efter den har lagret. Lagringen af en champagne kan gøre en meget stor forskel i smagen, alt efter om den har været lagret godt eller dårligt – Og her er Armand De Brignac altså nogen af de bedste.

Efter en del måneders lagring bliver champagnen lagt på træreoler, hvor de vil blive vendt ofte. Dette gøres for, at der ikke skal komme aflejringer i halsen på flasken, hvilket selvfølgelig heller ikke må ske, når der er tale om en champagne i en sådan kvalitet.

Denne proces der er lavet for, at der ikke skal være aflejringer i halsen på flasken, er ikke noget der er afsluttet på nogle få dage – Rent faktisk tager denne proces en hel måned, hvor der hver dag bliver drejet en lille smule på flasken.

Når denne proces er overstået, er det tid til at få champagnen på køl. Efter køletiden bliver der tilført et hemmeligt mix af ingredienser. Opskriften på disse er gået i arv gennem familie-virksomheden i generationer, og er bl.a. en af de ting, der gør smagen ved en Armand De Brignac helt speciel.

Efter dette, bliver etiketten sat på flasken, og den er klar til at blive sendt ud. Hele processen bag produktionen af en flaske Armand De Brignac er meget lang, men er samtidig med til at give champagnen både en mere unik og dejlig smag.

Armand De Brignac Gold, som nok må siges at være en af deres mest populære champagner, har en smag som du ikke vil kunne sammenligne andre champagner med. Champagnen er både fyldig og kompleks, og har bl.a. en karakteristisk frugtkarakter.

En god champagne som Armand De Brignac skal nydes fuldt ud, uanset om det er til en kæmpe begivenhed som et bryllup, barnedåb eller konfirmation. Dog skal man en gang imellem også bare give sig selv lov til at nyde livet lidt ekstra, og i en sådan situation kan man jo sagtens pope en champagne op, selvom man bare er hjemme i dagligstuen.