Krug Collection 1985 magnum

På lager

49.995,00
ALTID SKARPE PRISER
Vi har de rigtige priser på de kendte brands.....

Til glæde for samlere over hele verden opbevares et meget begrænset antal flasker Krug Vintage under ideelle forhold i husets kældre. De smages og vurderes, mens de venter på at blomstre til et nyt liv. Krug Vintage bliver derefter til Krug Collection og afslører en ny personlighed. Krug Collection Champagner er sande eksempler på tidssublimering; modenhed afslører skjulte facetter og dybde. Nye smage overrasker, mens gamle har fået struktur. Krug Collection er altid en vidunderlig opdagelse.

Vinous
Tasted from magnum, the 1985 Krug Collection is a poignant reminder of just how well Champagne ages in the big bottle. Extraordinarily complex and yet so subtle, the 1985 is utterly captivating. A slight hint of Burgundian reduction adds aromatic nuance and intrigue as this stellar, silky Champagne shows off its pure pedigree. The 1985 is at a glorious peak of expression, but has more than enough freshness to drink well for another 10-15 years, perhaps more. What a wine.

Krug er uden tvivl et af verdens mest eksklusive Champagnehuse. Domænet er beliggende i Champagne-regionen i det nordøstlige Frankrig, og blev grundlagt i 1843 af tyskeren Johann-Joseph Krug. Hans drøm var at lave den bedste af den bedste Champagne, som kunne frigives hvert år uanset de årlige variationer i klimaet. En drøm som helt klart er gået i opfyldelse den dag i dag. Joseph Krugs filosofi, var at man ikke skulle opdele husets Champagne i hierarkier, og denne tankegang fastholder Krug i dag, hvor huset tilbyder syv forskellige Champagner, alle med deres helt eget udtryk, men uden at være opdelt i bestemte hierarkier. I stedet er det antallet af Champagnen, der bestemmer prisfastsættelsen.

Selvom domænet i 1999 blev solgt til luksuskoncernen Louis Vuitton-Möet-Hennessy (LVMH), er det stadig et medlem af Krug familien, som leder Champagnehuset – nemlig Olivier Krug, som er den sjette generation af Krug familien. Dette sikrer at husets autenticitet lever videre, og at Krugs Champagne stadig bliver lavet efter grundlæggeren Johann-Joseph Krugs principper.

Krug er Champagne med individualitet og stor personlighed. Som den nuværende kældermester Julie Cavil siger det bedst ”Vores job er, i en slurk at genforene den mest komplette sensoriske oplevelse, en Champagne kan tilbyde”. Noget som man i den grad må sige, at de lykkes med gang på gang hos Krug.

Champagnen gæres altid på egetræsfade, hvilket giver den karakteristiske rige, fyldige og nøddeagtige smag. Champagnen fra dette legendariske hus ældes med ynde og bør nydes ligeså.