Luc Belaire Pakken (5 flasker)

Lagerstatus: Ikke på lager

1.173,00

Pris: 1.473,00

Pris som konfigureret 938,40

PRISGARANTI
Kan du finde denne vare billigere i en dansk butik, matcher vi prisen.

Denne pakke består af 5 eksklusive flasker fra Luc Belaire.

Luc Belaire LUX
(Limited Edition - Denne flaske er kun produceret i meget få antal på verdensplan)

En dramatisk smuk funklende Brut - rig og levende. Den elegante smag af Chardonnay druen, resulterer i en perfekt harmoni af aroma, smag, krop og meget forfriskende, men ikke alt for sød. Den er utrolig velsmagende, og er 100% fremstillet af Chardonnay fra Frankrig.

Vi kan som de eneste forhandlere online i Danmark af denne Limited Edition LUX flaske!

Luc Belaire Rare Rosé Fantome
En dramatisk smuk Rose - rig, levende og en fantastisk lyserød farve. Den elegante smag af jordbær og sort solbær, resulterer i en perfekt harmoni af aroma, smag, krop og meget forfriskende, men ikke alt for sød.

Luc Belaire Rare Rose Fantôme leveres med lysende label. Fantastisk udstråling!

Den er utrolig velsmagende, og er en delikat blanding af Frankrigs tre mest berømte Rosé druer, Syrah, Cinsault og Grenache. Manden bag denne berømte og smagfulde Rosé er William Leonard Roberts, bedre kendt som Rick Ross. Han er en amerikansk rapper, og har blandt andet lavet sange med DJ Khaled, Lil Wayne, T-Pain og mange flere.-Luc Belaire Gold

Luc Belaire Gold
En dramatisk smuk funklende Gold Brut - rig, levende og Smuk farve! Den elegante smag resulterer i en perfekt harmoni af aroma, smag, krop og meget forfriskende, men ikke alt for sød. Den er utrolig velsmagende!

Luc Belaire Luxe Rosé
Belaire Luxe Rosé er skabt i samarbejde med den album aktuelle rapper Young Thug. I stil med champagne, men meget mere letdrikkelig. 

Smagen er præget af friskhed røde frugter og en tilpas sødme der får den til at falde i alles smag - vi anbefaler at du nyder Belaire Luxe Rosé iskold med isterninger og meget gerne blandet med friske stykker af jordbær, lime eller hindbær.

Luc Belaire Rare Rosé Art
Denne smukke flaske er tegnet af Gregoire Devin, en kunstner, der fremkalder det urbane rum. Ved hjælp af street art som grundtanke integrerer Gregoire koncepter og stilarter,
der repræsenterer hans rejser og interaktioner med gadekultur og graffiti for at skabe noget helt originalt.

Smagen er præget af friskhed røde frugter og en tilpas sødme der får den til at falde i alles smag - vi anbefaler at du nyder Belaire Luxe Rosé iskold med isterninger og meget gerne blandet med friske stykker af jordbær, lime eller hindbær.