Old English Gin 70CL

Ikke på lager

279,00
ALTID SKARPE PRISER
Vi har de rigtige priser på de kendte brands.....

Baseret på en opskrift fra 1783 er Old English Gin danske Henrik Hammers hyldest til det gamle ginhåndværk. På papiret er det en gin skabt til cocktails, men bland den med Q Tonic, som du også finder i webshoppen, og du har en fornemt fin og frugtig Gin-Tonic. 

Der er luget ud i originalopskriften, som efter vore dages standarder indeholdt ingredienser, vi ikke ville forbinde med produktion af drikkevarer. Terpentin fx var ikke ualmindeligt i datidens ginproduktion. Nu om stunder tæller ingredienslisten alene de bedste botanicals, der kan opdrives, herunder naturligvis enebær samt desuden citronskal, koriander, angelikarod, lakridsrod, appelsin, muskatnød, kanel og kardemomme. Ginnen destilleres på Englands ældste destillationsapparat og tappes efterfølgende på Champagneflasker med silketryk, hvilket også var almindeligt i datidens England.

I næsen fremstår Old English Gin behageligt blomstret og let krydret med et fint enebæraftryk i næsen og en skøn sødmefuldhed, der også går igen i munden. Det giver mulighed for at bruge Old English Gin i fx en Julep eller en Tom Collins, men snyd ikke dig selv for at sætte den sammen med en ikke for sød tonic.