Drinks med cognac

10. September 2014

Cognac er en dejlig drik, der indgår i et væld af lækre drinks. Vi vil i denne artikel tage et kig på 3 lækre drinks, du kan lave nemt derhjemme. Så er du vild med drinks, og vil du gerne lære at bruge cognac til mere end bare at drikke det rent, så læs med her!

 

B & B

Vi har her cognacens svar på G & T. B & B står for Brandy og Benedictine. Det er en utrolig nem drink, hvor du blot hælder ækvivalente mængder af cognac og Benedictine sammen. En god blanding er 3 cl cognac og 3 cl Benedictine.

 

Det er en utrolig nem drink, der er nem af servere til mange gæster, da den er enkel og kun kræver to ingredienser.

 

French Kiss

French Kiss er endnu en utrolig let drink, der smager forrygende! Cognac og Appelsinjuice går nemlig overraskende godt sammen.

 

Du skal bruge:

  • 3 Cl Cognac
  • Appelsinjuice
  • Danskvand eller tonic

 

Bland Cognac og Appelsinjuice, og så har du den. Du kan med fordel pynte den med lidt appelsinskral på toppen eller en skive kiwi.

 

Du kan dog med fordel friske den op med danskvand eller tonic. Den er super nem og er rigtig lækker, når den er helt kold!

 

Airstrike

Airstike er en af vores absolut ynglings drinks her hos DeluxLife, fordi den er så ekstraordinær. Den består af Galliano, cognac og stjerneanis.

 

Til drinken skal der bruges:

  • 4 ½ cl Galliano
  • 2 cl cognac
  • 1 stjerneanis

 

 

Kog nu langsomt cognac og Galliano op i en gryde. Når det er kogt, skal du hælde det op i en glas, der kan klare varmen. Nu sætter du så stjerneanissen på.

 

Sæt så forsigtigt ild til drinken, og lad det brænde indtil at stjerneanissen har sydet og afgivet alt sin aroma.

 

Lad drinken køle af, og vær opmærksom på at kanten af glasset stadig godt kan være varmt.

 

Har du flere drinks med cognac, så skriv dem nedenfor!

Hurtig & Sikker levering
Prisgaranti på alle varer
Kundeservice 10:00 - 16:00
Top