Mest eksklusive vodkaer

08. September 2014

Vodka er en utrolig lækker spiritus, og lige som med alt andet er det kæmpe forskel på vodkaer. Der kommer til tider utrolig eksklusive vodkaer, og dem gør vi alt for at forhandle her på DeluxLife. Netop de eksklusive vodkaer er hvad, vi skal se på i dette indlæg. Så lyder det som noget for dig, så sæt dig godt til rette og læs med her!

 

Hvad gør en vodka eksklusiv?

Inden vi ser på vores eksklusive vodkaer, ser vi først på, hvad der gør en vodka eksklusiv. En vodka er ofte eksklusiv, hvis det enten er en limited edition eller den er i en sjælden kvalitet. De helt dyre vodkaer kan også være utrolig eksklusive, da det bestemt ikke er alle, der har råd til at købe sådanne vodkaer.

 

Belvedere Unfiltered Diamond Rye Vodka

Denne flaske er utrolig sjælden og findes kun meget få steder! Den er destilleret 4 gange og efterlades derefter ufiltreret for en helt speciel smag. Ikke nok med at vodkaen er i en kvalitet helt for sig selv, så er flasken også et sandt mesterværk! Kombinationen mellem sort og guld gør netop denne vodka til et sandt kunstværk, som ikke mange personer, kan prale af at have stående.

 

Crystal Head Vodka

Denne liste er naturligvis ikke komplet uden Crystal Head Vodka. Med flere priser i bagagen og helt unikke flaske, er denne vodka utrolig eksklusiv! Vodkaen er destilleret hele 7 gange og derefter filtreret 4 gange – alt sammen for at give den helt perfekte smag.

 

Ser man bort fra selve vodkaen, er der også den utrolige flaske, der er formet som et kranie. Det der utrolig godt ud, og det vækker opsigt, lige meget hvor du drikker den!

 

Belvedere(Red)

Vi er utrolig stolte af kunne præsentere denne speciel edition Belvedere(RED). Man køber ikke bare en utrolig lækker vodka, man støtter også en god sag. Belvedere giver nemlig 50% af deres overskud fra denne vodka til Global Found, der er arbejder med programmer til at bekæmpe HIV/AIDS i Afrika.

 

Den flotte flaske, den lækre søde vanilje smag og finish af mandler gør denne vodka helt speciel!

 

 

Hurtig & Sikker levering
Prisgaranti på alle varer
Kundeservice 10:00 - 16:00
Top