Dom Perignon Rosé 2006 - Gaveæske

På lager

2.995,00
ALTID SKARPE PRISER
Vi har de rigtige priser på de kendte brands.....

Dom Perignon Luminous Label Rosé 2006 er indbegrebet af luksus og et symbol på uimodståelig forførelse og sensualitet og lys i etiketten....

Dom Perignon Champagne har kørt en helt særlig stil, siden deres brand blev berømt omkring 1600-tallet. Dom Perignon er markant, og samtidig utrolig raffineret, enkel, ukompliceret, og sensuel.. 

En stor fyldig vin, 2006 er sandsynligvis den mest vinøse, intense rosé, der nogensinde er lavet af Chef de Caves Richard Geoffroy.

Den er fuld af krafter og en oplevelse i sig selv, når sådan en flaske poppes.

Sæson
Vejret var generelt varmt og tørt i 2006, dog med små kontraster. Mens juli var præget af hedebølge, var August udsædvanlig kold og våd. September medbragte endnu bølge af sol og varme, og dette reddede årets vintage, og tørrede de få steder hvor ædelråd så småt udviklede sig, hvilket ledte til en uovertruffen modenhed. Høsten begyndte d. 11. september og fortsatte i næsten tre uger. 

Næse
Bouquetten er fortryllende, moden og dyb. De indledende noter er en blanding af mørke krydrede noter og kakao, som hurtigt udvikler sig til aromaer af frugt. Frugtaromaerne er vidunderligt kraftige og præges af ristede figner, aprikos og kandiseret appelsin. Den totale effekt slutter i dekadente røgede noter. 

Palette
Vinens fylde er øjeblikkeligt tiltalende. Dens itensitet og saftighed sætter tonen gennem det søde og friske i smagene. Den silkebløde fornemmelse i munden smelter sammen til en stringent struktur med et strejf af grønne blomster. Vinen udtrykker en attraktiv mineralsk karakter.