Armand de Brignac Rosé Champagne

Ikke på lager

3.995,00
ALTID SKARPE PRISER
Vi har de rigtige priser på de kendte brands.....

Armand de Brignac fremstilles udelukkende af saften fra den første presning, hvilket klassificerer den som en Prestige Cuvee. En Cuvee Prestige indeholder kun den bedste vin fra hver høst, således bliver Champagnen mere kompleks og smagfuld mens den lagrer. Efter mange måneders lagring i kalkkældrene, bliver flaskerne placeret i træreoler for nu at undergå ”Remuage”, hvor hver flaske bliver vendt en anelse hver dag pr. håndkraft, for at fjerne aflejringer i flaskehalsene. Det tager en hel måned med daglige små drej, for at rense vinen uden at forstyrre den naturlige lagring.

Herefter bliver flaskerne delvist frosset og aflejringerne trækkes ud ved en ”Degorgement” proces. Dernæst tilføres blendet en særlig Liqueur de dosage, fremstillet efter en hemmelig opskrift, der er gået arv i familien igennem årene. Likøren laves af fint rørsukker og en blanding af de allerbedste stille vine fra tidligere høstår og lagres i træfade. Endnu en detalje, der føjer ekstra finesse til Armand de Brignac.Flaskerne proppes og forsegles og dernæst monteres de 4 metal etiketter manuelt af en håndværker, der afslutter med at polere flasken, ikke 2 flasker er ens, hver flaske Champagne Armand de Brignac er helt unik. Men en ting er sikkert, i hver eneste flaskeArmand de Brignac, er den smør bløde, flødeagtige, fyldige og komplekse Champagne indeni.

Armand de Brignac, Rosé er en dejlig og boblende rosé med en smuk rosa farve. I næsen findes noter af ribs, kirsebær og jordbær, samt et hint af søde mandler. Denne rosé er lavet ved at blande 15 procent rødvin lavet på pinot noir i den færdige champagne. Dette giver flotte nuancer af bær, som eksempelvis solbær, brombær og kirsebær, samt nuancer af ristet brød. Chardonnaydruerne bidrager med elegance og lethed. En dyb og frugtig rosé, der kan nydes til enhver lejlighed.