Om os

DeluxLife.dk åbnede i 2013, da vi mente der manglede et sted hvor kunden var sikret kvalitet hvergang.

 

Ud fra det grundlag stiftede vi DeluxLife.dk og siden da er det gået rigtig hurtigt. Vi har allerede nu haft mere end 8.000 glade kunder igennem vores shop.

 

Nogen vil måske mene, at vi har et relativt smalt varesortiment. Det er vi enige i. Og det er samtidig også et bevidst valg, vi har taget. Eksklusiv champagne og spiritus er vores hjerteblod, og derfor ønsker vi ikke at sælge middelmådige varer. Når du handler ved DeluxLife, kan du være sikker på, at hver en enkelt flaske er nøje udvalgt, da vi mener den passer i vores sortiment, og dermed er af god kvalitet, samt nydelsesværdig.

Selvom vi har et relativt smalt sortiment, er vi altid nysgerrige efter at få nye produkter i vores sortiment, og er på samme tidspunkt meget modtagelige overfor, hvis du har et forslag til et produkt vi mangler.

Vinder af Ivækstprisen 2014! Søren Bælum som er stifteren bag DeluxLife.dk vandt Ivækstprisen 2014 i kategorien "Årets Unge Håb" - En pris som vi og ikke mindst Søren er utrolig stolte over at vinde, og det er jer vi kan takke for det. Da Søren fik ideén til DeluxLife.dk i november 2013 var der ingen som troede på det var muligt for ham at stifte sådan en forretning. Nu står vi i dag 12 måneder senere med over 8.000 glade kunder, og nu som vindere af Ivækstprisen 2014. Se mere her omkring Ivækstprisen 2014 - samt læs mere omkring Søren's historie fra start og til nu.