Krug Rosé NV (gaveæske)

På lager

2.995,00
ALTID SKARPE PRISER
Vi har de rigtige priser på de kendte brands.....

Krug Rose er en extravagant og nærmest overlegen Champagne, der viser balancen mellem intensitet og elegancen på imponerende vis....netop kendetegnet ved Krug Champagne.

Krug Rose er lavet på egetræsgæret Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier druer. En lille andel af Pinot Noir druerne får skindkontakt under gæringen, og derfor for Krug Rose den lækre Rose karakter. Druerne til Krug Rose er fra gamle vinstokke i Grand Cru landsbyerne Ay og Montagne de Reims.

Krug rosé hører farvemæssigt til i den lyse ende af skalaen men intensiteten og de dybe smagsnuancer er umiskendelige for husets stil. Med Krug skal man altid forvente overlegenhed og fuldenthed, og huset går langt for at fastholde anerkendelsen som en af de bedste og mest konsistente producent af Champagne.

Rosé udgaven af Grande Cuvée blev første gang præsenteret i 1983, 140 år efter firmaet blev grundlagt. Forud for lå mere end 10 års arbejde udført af Henri og Remi Krug, som adskillige gange undervejs var i tvivl om vinen overhovedet havde sin berettigelse i Krugs univers. Den er nu blevet en fast bestanddel og består som Grande Cuvée af Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier fra adskillige parceller og adskillige årgange, og den elegante lyserøde farve opnås ved at tilsætte små mængder rødvin af Pinot Noir.

Vinen lagrer min 60 måneder i Krugs kælder før frigivelse

Smagsmæssigt er der tale om stor vitalitet, en eksplosion af syrlige røde bær kombineret med underliggende citrusfriskhed, honning og blomster. Ovenpå frugten ligger lag på lag af krydderi, toast og brioche samt ristede nødder.