Krug Grande Cuvée 0,375 (Gaveæske)

På lager

1.095,00
ALTID SKARPE PRISER
Vi har de rigtige priser på de kendte brands.....

Krug Grande Cuvee er en både historisk og ikonisk vin, der efter mange kritikeres opfattelse overgår alle andre non vintage (NV) Champagner. Intet mindre end 120 forskellige basevine fra minimum 10 årgange blandes for at skabe denne ekstraordinære vin.

Ambitionen med Krug Grande Cuvée er at opnå den størst mulige kompleksitet og harmoni hvor ingen elementer må overdøve hinanden, mundfølelsen skal være rig og cremet men samtidig rumme friskhed og spænding. Opskriften er aldrig den samme men blandes far gang til gang af kældermester Eric Lebel og hans team. Af samme årsag skifter drueindholdet fra frigivelse til frigivelse, men sædvanligvis indgår både Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier i blandingen med hovedvægten på Pinot Noir. Basevinene gæres på små skræddersyede fade á 205 liter, aldrig nye, fra skovene i Haute Futaies i det centrale Frankrig. Efter en kortere periode med bundfældning overføres vinene til ståltanke. Når blandingen er foretaget aftappes vinen og gennemgår anden gæring i flasken samt en efterfølgende lagring på 5-6 år inden frigivelse.

Hver flaske Grande Cuvée er mærket emd en ID kode. På krug.com kan koden indtastes og man kan få et væld af informationer om netop den flaske, man har i hånden.

Forførende rig og eksotisk karakter af honning, vinteræbler, kandiseret frugt og honningkagekrydderi samt hasselnød, toast, og brun sukker. Fyldig med perfekt integrerede bobler.

Her i den charmerende halve flaske.....