Jean Laurent Demi-Sec NV 0,375

På lager

169,00
  • Køb 6 for 894,00 og spar 12%
  • Køb 12 for 1.620,00 og spar 21%
PRISGARANTI
Kan du finde denne vare billigere i en dansk butik, matcher vi prisen.

Meget vellavet champagne med en ren og imødekommende smag, der yderligere fremhæves af en velafbalanceret sødme. Denne champagne er lavet på 100% Pinot Noir og lagrer med gærresterne i cirka 20 måneder hvilket sikrer en Champagne med større finesse og detaljerigdom og en ekstra fin mousse. Efter degorgering tilsættes vinen en sukkerblanding kaldet dosage som skaber en indsmigrende Demi-Sec Champagne med omkring pæn restsukker.

Jean Laurent Demi-Sec er en fantastisk velkomstvin ligesom den også kan matche en bred vifte af forskellig mad. Vinen er frugtig men på ingen måder sød og er perfekt som aperitif, festvin eller som ledsager til retter med fisk og skaldyr eller måske krydret mad.

Jean Laurent producerer økologisk champagne som hans familie har gjort det i mange generationer i byen Celles-sur-Ource. Her er det traditionerne som tæller, og han er klart af den opfattelse, at terroir skal præge champagnen fra start til slut. Det samlede areal er på 39 hektar, hvoraf 30 hektar er plantet med Pinot Noir mens 9 hektar dyrkes med Chardonnay. Han tilhører den gruppe af producenter - recoltant-manipulants, som er med i hele processen......lige fra mark til at champagnen forlader huset. Dette sikrer den helt unikke hus-stil som giver champagne med sjæl.