Jean Laurent Brut Rosé

På lager

289,00
  • Køb 6 for 1.434,00 og spar 18%
ALTID SKARPE PRISER
Vi har de rigtige priser på de kendte brands.....

Vi behersker os og nøjes med at kalde den for en af de absolut bedste rosé-Champagner til prisen. Vi har ikke selv smagt noget bedre, men indrømmer blankt, at vi ikke har smagt os igennem alle 5.000 Champagne-producenter.

Vi er ikke ene om at være helt oppe at ringe her. Jean Laurent vinder hvert år masser af nye fans blandt vores kunder … og både Parker og Wine Spectator vifter begejstret med flaget.

Jean Laurent anvender 100% Pinot Noir fra økologisk dyrkede stokke, der har haft rødderne i Celles-sur-Ources kalkrige jorde i mellem 20 til 60 år. Den røde farve har et flot orange skær og lukker op for noter af masser af rød frugt, marmelade, læder og kaffe. Fantastisk som aperitif men også et hit til fisk, fjerkræ eller de fleste slags ost.

Robert Parker
The NV Brut Rose is a powerful is a dry, austere, long, medium to full-bodied rose that screams "serious." Flavors of strawberries, wet stones, and tomato skins are found in this impressively endowed, structured, well-delineated effort. I was very impressed with the wines I tasted from Laurent this year. These Champagnes all possess striking perfume, expressive fruit and a fine sense of harmony. 

Vinous
One of the most delicious and alluring wines in this range, Laurent's NV Brut Rosé (disgorged January 2017) is gorgeous. Intensely aromatic and deep, the Rosé has so much to offer. Hints of sage, licorice, dried rose petal and mint add a super-appealing dimension of savory top notes to the deep, fleshy fruit. The long, persistent finish simply adds to the wine's considerable charm and appeal.

Jyllandsposten * * * * *
Masser af labre frugtige anslag i denne vin. Noter af friske jordbær, surdej og potpourri dominerer duften. Harmonisk og ikke alt for tør udgave, der vil gøre sig godt på en solbeskinnet terrasse. Moussen er frisk og elegant boblende med et let kalket bid og distinkt aromatisk finale med den klassiske bitterhed intakt. Pæn rosé-champagne til prisen. 91 point.

Jean Laurents familie har i flere århundreder dyrket druer i den lille landsby Celle-Sur-Ource, der ligger i den sydlige del af Epernay i Champagne. Selv er Jean Laurent den tredje generation, som selv producerer Champagne. Det gør han på bedste økologiske vis og på et niveau som ganske enkelt er uhørt til prisen. Strømmen til vingården får han via egne solfangere. Vanding sker ved genanvendelse af opsamlet regnvand. Nul hokus-pokus i markerne. Og tak for dét!

Jean Laurent tilhører den gruppe af ærekære og detaljeorienterede producenter, som er med i hele processen. Ikke noget med at lege fashionabel Range Rover hygge-producent her. Han er nede i hver en detalje og styrer selv arbejdet på gårdens 39 hektarer, hvor de 30 er beplantet med Pinot Noir og 9 med Chardonnay. De ældste stokke har passeret de 60 somre og har rødderne solidt plantet i den ekstra kalkholdige jord omkring Celle-Sur-Ource.

Jean Laurent er på alle måder til de rene varer. Derfor er hans champagner enten ren Pinot Noir eller ren Chardonnay – i modsætning til mange andre huse, der blander de to druer og også lige kaster noget Pinot Meunier ind i kampen. Han frigiver også sine vintage-udgaver senere end de fleste andre gør ud fra, at han nægter at slippe noget løs, som han ikke føler er drikkeklart. 

På trods af at mængderne er relativt små er vi så heldige at kunne tilbyde dig hele Jean Laurents line-up. Blanc de Noirs NV, Demi-Sec og vintage plus Blanc de Blancs NV og vintage. Udover at finde dem her, kan du også støde på dem på flere af Københavns mest populære restauranter, hvor de er et hit blandt både vintjenere og gæster. Og det forstår vi godt. 

Jean Laurents indstilling til tingene skaber en kvalitet, som især Parker og Wine Spectator har fået øjnene op for. Her får du finesse, karakter og balance, som du ellers hurtigt kommer til at betale meget mere for – især hvis der skal stå Champagne på etiketten. For sandheden er jo lidt at der også bliver produceret ganske fin mousserende vin udenfor Champagnes grænser. Men Champagne er bare Champagne. Men de 5.000 producenter i Champagne skal godt nok spænde hjelmen og stå tidligt op for at følge med. Det har Jean Laurent alle dage gjort. Og derfor oplever han en yderst velfortjent succes.