Tonic

11 vare(r)

Her finder du vores store udvalg af tonic produkter, som du kan bruge til dine drinks. Tonic har altid været en yderst populær ingrediens til drinks, og den laves af mange forskellige producenter på forskellige måder. Vi er stolte af at have et så stort sortiment med nogle af de mest kendte og populære producenter indenfor tonic vand.

Vores tonic produkter

I vores sortiment finder du blandt andet det kendte mærke, Fever Tree, som har en stolt historie bag sig, og i dag er den af de førende producenter på markedet.

De mest populære produkter fra Fever Tree, er deres Fever Tree Tonic, også kendt som Tonic Water. En ren og klar tonic, med en vidunderlig og forfriskende smag. Fremstillingen sker ved at blande forskellige, skønne botaniske olier sammen med frisk kildevand, samt den højeste kvalitet af kinin – resultatet er enestående. Dette giver den fantastiske smag af lemon.

For en tonic vand er det vigtigt, at der er et utrolig højt indhold af kulsyre, da det giver den velkendte smag, som vi forbinder med tonic. Derfor er det også helt bevist, at alle Fever Tree’s produkter sælges i glasflasker; herved sikrer det et højt indhold af kulsyre, og det giver drikken den absolut bedste smag og højeste kvalitet.

En anden kendt producent af tonic vand, Peter Spanton, er også at finde blandt vores sortiment. Den engelske fabrikant har udviklet sig til at være en af de mest prominente navne indenfor tonic vand, og deres produkter kan købes over hele verden.

Peter Spanton har mange forskellige tonic’s, og fælles for dem alle er, at de er helt igennem fantastiske, og har en utrolig høj kvalitet. En af deres produkter er nr. 5, også kaldet NO. 5 Lemon Grass Tonic. Her får du en lidt syrlig smag – mere end du kender den fra almindelige Tonics. Der er samtidig en frisk og klar smag af citrongræs og ingefær, hvilken passer perfekt på en smuk sommeraften. En anden af deres populære tonics’s er, naturligvis, NO. 1 London Tonic. Denne version er Peter Spantons svar på den helt almindelige Tonic vand, men den er alligevel noget helt særligt. Produceret af de naturlige og bedste råvarer, en frisk bitterhed fra en perfekt kinin, et strejf af citrus olie og lidt smag fra en appelsin også, så er denne NO. 1 London Tonic en klar nr. 1, og der er garanti for kvalitet.

Tonic kan bruges til alt!

Tonic har altid været populært i drinks, og særlig den velkendte Gin & Tonic er en drink, som mange kan lide og holder meget af. Med vores udvalg af tonic vand, så vil du kunne servere nogle helt igennem fantastiske drinks til dine gæster; når de først har smagt nogle drinks med disse tonic blandinger, så vil de med garanti aldrig have andre varianter end disse igen!