Delux Black Friday Valentines Pakke - 1 x Moët Rosé, 1 Luc Belaire Rare Rosé & 2 x Moët Pink Limited Glas

Lagerstatus: På lager

1.445,00

Pris som konfigureret 1.156,00

PRISGARANTI
Kan du finde denne vare billigere i en dansk butik, matcher vi prisen.
2 x Moët Imperial Pink Glas - Limited Edition   +0,00
Moët & Chandon Rosé Impérial 0,75   +0,00
  • Køb 6 for 2.214,00 og spar 8%
Luc Belaire Rare Rosé 0,75   +0,00

* Påkrævede felter

Den perfekte pakke til Valentinesdag! Champagnen: Moët et Chandon Rose Imperial, er en Champagne med en lille elegant touch af sødme i smagen.

I denne særlige BLACK FRIDAY udgave, får man en flaske Luc Belaire rare rosé med!

Moët et Chandon Rose Imperial har alle de normale Moët kendetegn, og desuden er Rose en champagne med en smag af friske røde bær, og sommer sol.

Luc Belaire rare rosé. En dramatisk smuk Rosé - rig, med en fantastisk lyserød farve. Den elegante smag af jordbær og sort solbær, resulterer i en perfekt harmoni af aroma, smag, krop og meget forfriskende, men ikke alt for sød.

2 x Limited Moët Glas: - Bemærk: Disse er fremstillet RIGTIG glas (Ikke et plastik materiale) Glassene er et Limited Edition parti, og er derfor meget sjældne.På glassene er der Moët & Chandon's logo, som er af rigtig godt tryk, og meget holdbar. Glasset blev fremstillet da Moët Imperial Icé Rose Champagnen blev lanceret, og er et must have til den Champagne!

Der skal i glasset være plads til frisk frugt, knust is, og så champagne udover det. Derfor er disse glas i en speciel størrelse, så Champagnen kan nydes på den rigtige måde.

Vi anbefaler IKKE maskine opvask.