Ciroc Red Berry & Moët Chandon Imperial Rosé

Lagerstatus: På lager

649,00

Pris: 698,00

Pris som konfigureret 519,20

PRISGARANTI
Kan du finde denne vare billigere i en dansk butik, matcher vi prisen.
Moët & Chandon Rosé Impérial 0,75   +0,00
  • Køb 6 for 2.214,00 og spar 8%
Ciroc Red Berry Vodka 70 Cl   +0,00

* Påkrævede felter

CIROC RED BERRY
Ciroc Vodka er lavet på franske druer, som er høstet sidst på året. Dermed er druerne helt frosne ved høsten. Denne populære Ciroc vodka er fermenteret på en meget unik metode, og derefter destilleret 5 gange, samt tappet på en meget flot, eksklusiv og tung flaske. Ciroc Vodka er en af de nye ultra-premium vodka - produceret i Frankrig.

Den elegante smag af jordbær og sort solbær, resulterer i en perfekt harmoni af aroma, smag, krop og meget forfriskende, men ikke alt for sød.

MOÊT ROSÈ
Möet Chandon Rose Imperial Champagne er baseret på ​Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay. Möet & Chandon Rose Imperial champagnens aroma er intens og uimodståelig med en livlig bouquet af friske røde sommerbær (jordbær, hindbær og ribs) og med blomster nuancer (rose, tjørn) samt et let pebret touch. Smagen er prangende med en kombination af intensitet og rundhed. Den starter kødfuld og saftig i første omgang og bliver derefter mere fast (frugt med sten). Eftersmagen byder på en delikat note af urter (mynte). Möet &amp Chandon Rose Imp&eacuterial Champagne står perfekt til skaldyr, fisk og alt lyst kød.