Whispering Angel er uden tvivl en af verdens mest imponerende rosévine. Siden vinen blev introduceret blot få år siden har den indtaget pladsen som en af de mest imponerende vine i hele Sydfrankrig. Vinenes varemærke er dens fyldige og fede viskositet som kærtegner munden som ingen anden rosé. Farven er smuk lys laksefarvet med klar kant. I næsen har vinen friske rosenblade, milde kirsebær, hindbær, liljer og tørrede violer. I munden overvældes man af den fyldige og cremede viskositet som minder mere om en lækker fyldig hvidvin én tør rosé. I eftersmagen kommer alle de røde friske skovbær igen, nærmest uden ende!
Druerne høstes på marker i området omkring byen La Motte i Côte d’Azurs bagland, og kun den bedste frugt ender i Whispering Angel. Det sikres bl.a. gennem optisk sortering - et elektronisk system, der med lyssensorer sorterer de ringere druer fra - og efterfølgende gennem yderligere manuel selektering. Den fritløbende most opnået ved saignée-metoden, hvor druernes egen vægt får de nederste i karret til at briste og ”bløde”, blandes med mosten fra de druer, der presses let. Derved er mosten kun kortvarigt i kontakt med drueskallerne, hvilket giver en lysere rosévin. Vinifikationen foregår i temperaturregulerede ståltanke.
Whispering Angel er lavet på druerne Grenache, Cinsault og Rolle tilsat lidt Syrah og Tibouren, som er den lokale drue. Druerne kommer fra udvalgte marker omkring La Motte i Provence og plukkes i morgentimerne for at sikre friskheden i druerne. Kun de bedste af druerne udvælges gennem nøje sortering. En del af druesaften opnås gennem fritløbende most. Her får druernes egen vægt de nederste i karet til at briste og frigive mosten. Mosten er derfor kun kortvarigt i kontakt med skallerne, hvilket giver vinen den ikoniske lyse farve, som kendetegner rosévin fra Provence.