En god Tequila til prisen

19. September 2014

Med denne guide hjælper vi dig med at finde de bedste tequilaer til prisen

Hos Deluxlife har vi gennem flere forskellige blogindlæg beskrevet tequila; bl.a. at der findes mange forskellige tequilaer, og at tequila har mange smagsvarianter og egenskaber. Men en vigtig ting er også prisen, og her vil denne guide hjælpe dig godt på vej!

 

God og mindre god tequila

Mange vil mene, at tequila kun smager grimt, og slet ikke kan være en nydelsesspiritus. Men det er bestemt ikke rigtigt. Naturligvis findes der gode og mindre gode tequilaer, og en tequila kan også smage rigtig dårligt. Men det er en individuel vurdering og smagsoplevelse, og derfor vil vi ikke definere, hvilke tequila der er god, og hvilke der er mindre gode. Vi vil gå til værks på en lidt anden måde.

   Forskellen mellem tequila kan være meget stor. Selvom tequilaen stammer fra Mexico, så produceres den nu over hele verden, og alle producenter har hver sin måde at fremstille den på. En tequila kan være meget sur i smagen, den kan være meget stærk og kradse, og den kan være mørk og tung i smagen. Det er en vurderingssmag, om man er til den ene eller den anden smagsvariant. Vi har i bloggen Forskellen på tequila kort beskrevet nogle forskellige tequilaer, alle med hver sin smag.

   Men hvordan kender man så forskel på den gode og den mindre gode tequila? Er det bare med at prøve sig frem og håber på, at man finder frem til den rigtige før eller senere? Både og. Det vil være forkert kun at sige nej, for det er en vurderingssmag, og måske finder man aldrig en tequila, som man holder meget af. Men det er en vurderingssag, og derfor skal man prøve sig lidt frem alligevel. Vi vil dog prøve at hjælpe dig lidt på vej, og nedenstående liste kan være en inspiration.

 

Forskellige tequilaer og priser

Mange kender kun den tequila, som står forrest i dagligvareforretningen, som koster mellem 80 og 200 kr., og derfor har man måske kun prøvet den ene og tænker, jeg elsker/hader tequila. Men der findes mange flere, og til mange forskellige priser:

 

Hos Deluxlife går vi meget op i kvalitet men også variation, således at vi har et stort sortiment af forskellige varer. Med vores Kah Blanco Tequila 40 % får du en eksklusiv tequila, som har en meget behagelig, krydset smag, som ikke smager så fælt som mange discount tequilaer gør. Den vil give en helt ny oplevelse af tequila, og lige nu fås den til den gode pris af 490,00,- her – det er over halv pris!

   I en lidt billigere klasse findes Patrón CO Cafe Tequila Likør 35 %. Denne er en ekstraordinær blanding af ultrapremium tequila og har udtræk af den fineste kaffe. Modsat andre varianter med kaffelikør, så er denne mere tør end sød i smagen. Denne fås til 215,00 ,- lige her, og kan varmt anbefales som erstatning for en discountvariant.

 

Her er nævnt to tequilaer, som vi hos Deluxlife varmt kan anbefale, og de kan nemt anbefales over discountvarianterne. Her får du god kvalitet til super priser.

   Vi har naturligvis også nogle delux tequilaer, som ligger i et noget andet prisleje. Føl dig fra til at kigge på vores hjemmeside, og lad dig inspirere af det store udvalg.

Hurtig & Sikker levering
Prisgaranti på alle varer
Kundeservice 10:00 - 16:00
Top