Forskellen på Tequila

19. September 2014

Som med alle andre spiritusser, som eksempelvis cognac og whisky, så er en tequila ikke bare en tequila. Der finder utallige af tequilaer, som det også blev præsenteret under Historien bag tequila. Der findes mange smagsvarianter, og derfor anbefaler vi, at man gør sig nogle tanker, før man beslutter sig for, hvilken tequila, man vil købe.

Med denne guide vil vi give nogle gode råd, for at hjælpe dig på vej.

 

Værd at vide

Før du vælger din tequila, har du sikkert nogle tanker og idéer om, hvad denne skal bruges til og måske, hvad den skal smage af? Det er altid godt at vide en noget om det, man er på udkig efter, så hvis du ikke allerede har læst om tequilaens historie, så anbefaler vi, at du lige bruger to minutter på det.

   Der findes nemlig flere forskellige varianter af tequila, og selvom man siger, at den fra starten af 1900-tallet er den, som vi kender i dag, så er der stadig utallige af producenter, og derfor kan man ikke bare vælge en tilfældig og tro, at den er lig alle andre.

 

Hvordan vælger jeg så?

Nu kender du formodentligt lidt til historien, og vi har fastslået, at der findes flere forskellige typer af tequila, og med hver sin smag. Nu hober spørgsmålene sig sikkert op: ”Jamen, hvordan kender jeg forskel på de forskellige”? Hos Deluxlife går vi meget op i god kundeservice, og vi er ikke glade, før vores kunder er glade. Derfor vil vi naturligvis altid gerne hjælpe vores kunder med ethvert spørgsmål, og til dette har vi listet en række forskellige tequilaer op, som vi vil give en kort beskrivelse af. Men skulle du alligevel have nogle ubesvarede spørgsmål, så er du også meget velkommen til at kontakte os.

 

Kah Anejo Tequila 40 %

Denne Kan Anejo Tequila er en meget lækker tequila. Den stammer fra Amerika, og blev egentlig produceret for at betale det Mexicanske folk tilbage. Tequilaen har smag af kaffe, chokolade og tobak, og er derfor en rigtig tequila. Den går perfekt med en skive citron til, og som en shot. Du kan finde den til 545,00,- her.

 

Kah Los Ultimas Dias (End of The World) – Limitid Edition Tequila 55 %

Denne eksklusive tequila er kun produceret i begrænsede mængder, og den har tilmed sit eget nummer, så den ligeledes kan fungere som samleobjekt. Tequilaen lever også op til navnet, men er ikke for sarte sjæle. Den er meget stærk i smagen, men kan man godt lide, at halsen kriller og kradser lidt, så er den det helt rigtige valg. Få denne Limited Edition til kun 1049,00,- lige her.

 

Patrón Silver Tequila 40 %

Denne tequila stammer fra Mexico, og betegnes som en luksus tequila på lokale kanter også. Den er lavet på de fineste blå agaveplanter, og er en meget blød og smagfuld tequila, som sagtens kan nydes uden problemer. Hos Deluxlife er vi stolte over, at kunne tilbyde verdens mest solgte Premium tequila.

Find den her til den gode pris af 318,-.

Hurtig & Sikker levering
Prisgaranti på alle varer
Kundeservice 10:00 - 16:00
Top