Find en god Gin til prisen

15. September 2014

Her hjælper vi dig med at finde de bedste gin til prisen

I vores tidligere blogindlæg om gin har du kunne læse dig frem til, at der findes mange forskellige typer gin; de har alle unikke egenskaber, forskellige fremstillingsmetoder og forskellig smag. Men en faktor der også kan være forskellig er prisen!

 

Forskel på god og mindre god gin

Mange vil nok stille spørgsmålet: Hvad er forskellen imellem gin, og hvordan kender man forskel på den gode og den mindre gode gin? To gode og helt naturlige spørgsmål. Der findes ikke et entydigt og rigtig svar til hver af disse, men lad os prøve at arbejde os igennem dem, og beskrive gin lidt nærmere.

   Forskellen mellem gin er stor. Gin kan stamme fra forskellige dele af verden, og alle har hver sin måde at fremstille den på. En gin kan være tør, og den kan være en smagsoplevelse, og det er ikke kun ”smagsoplevelsen”, som er den gode gin. En tør gin har også sine egenskaber. Alt dette og meget mere er beskrevet i vores blogindlæg lækre drinks med gin.

   Det andet spørgsmål er noget mere kompliceret, men vi giver os alligevel i kast med det. Hvordan kender man forskel på den gode og den mindre gode gin? Det er naturligvis en smags- og vurderingssag, hvad der er en god gin, og hvad der er en mindre god gin. Derfor vil vi heller ikke stå her og lave to lister med gode og mindre gode gins. Dog kan vi komme tættere på svaret på en anden måde.

 

Forskellige gins og priser

Gin kom fra England og Holland, og der er ingen tvivl om, at man sjældent går galt i byen, hvis man vælger en gin fra netop England eller Holland. Her kan vi hos DeluxLife bl.a. anbefale vores Nr. 3 London Dry Gin 46 %, som er et sandt hit.

   Men det er også muligt at få nogle lokale gins fra lokalområder, hvor gin ellers ikke er den førende. Vi har bl.a. en helt unik Hendrick’s Gin 41,4 %. Den er fra et lokalområde i Spanien og kan varmt anbefales.

   Der er stor forskel på disse to gins, og det kan der også være på prisen. Normalt siger man, at kvalitet og pris følger hinanden, og det kan der være noget om. Men dermed ikke sagt, at en gin til 400 kr. altid er bedre end den til 200 kr. For det er igen en smagssag. Men som fagspecialister på området gør vi hos DeluxLife meget for, at matche alle gode priser, således at vi sælger vores kvalitetsprodukter af gin til den helt rette pris.

 

Gin
Hurtig & Sikker levering
Prisgaranti på alle varer
Kundeservice 10:00 - 16:00
Top