Lav lækre drinks med Gin

15. September 2014

Gin er efterhånden blevet en meget populær spiritus, og den er kendt over hele verden. Med sin forholdsvis korte men yderst interessante historie har den i dag spredt sig ud over hele verden. Ligeledes har anvendelsen af gin udviklet sig, og i dag kan man bruge gin til utallige af ting.

 

Hvorfor vælge gin?

Det spørgsmål er godt at tage udgangspunkt i. Hvorfor vælge gin? Og hvorfor vælge gin fremfor eksempelvis vodka? Hertil hører en ganske kort forklaring. Gin er meget mere karakteristisk i sin smag end vodka, og det er netop det der gør, at gin er så velegnet at bruge i forskellige drinks og cocktails; den bidrager med noget specielt, en smag, som kan bruges til de rigtige blandinger. Her er vodka mere neutral, da den kun bidrager med alkohol, og lader de andre ingredienser om smagen.

 

Hvilke drinks?

Når vi nu har fastlagt, at gin er velegnet til drinks og cocktails, kommer det næste spørgsmål så. Hvilke drinks skal man bruge gin i? Det er nemlig ikke kun i den velkendte Gin og Tonic drink, at gin kan bruges. Der er så mange forskellige drinks, at vi kunne skrive en liste i timevis med alle mulige drinks. Derfor vil vi gøre det mere generelt.

   Gin har den egenskab, at den allerede leverer en rigtig god smag, og derfor skal man ikke komme gin i som en af 10 andre ingredienser. Gin må meget gerne være en af de dominerende ingredienser i drinken, som man kender det fra Gin og Tonic, Dry Martini og White Lady. Der er dog også undtagelser, hvor gin sagtens kan harmonere med andre spiritusser. Her kan nævnes Long Island Iced Tea som et godt eksempel.

 

Passer alle gin som ingrediens?

Både og vil være det lette svar. Og lad os hellere uddybe hvorfor. Der er forskellige smagsvarianter indenfor gin, og nogle har en mere gennemtrængende smag end andre. Derfor skal man ikke bare vælge den første gin man ser, og tro at den er perfekt til formålet. Derfor vil vi hos Deluxelife gerne hjælpe dig godt på vej, og her kan vores blogindlæg Guide til gin og Forskellen på gin. Ellers er vi også klar ved både tasterne og telefonen, hvis du ønsker at kontakte os direkte.

 

Gin
Hurtig & Sikker levering
Prisgaranti på alle varer
Kundeservice 10:00 - 16:00
Top