Forskellen på Gin

15. September 2014

Guide – nyttig viden til valg af gin

En gin er ikke bare en gin. Der findes mange forskellige slags gin, og selvom man ikke umiddelbart tænker over det, så har gin mange forskellige smagsvarianter, og derfor anbefaler vi, at man gør sig nogle overvejelser, før man vælger.

 

Her vil vi hjælpe dig hurtigt på vej med denne guide.

 

Før du vælger

Kender du noget til gins historie, hvor det stammer fra, hvad det betyder og meget mere? Hvis ikke, så klik her, og læs dig frem til en masse spændende viden omkring gin. Det kan være meget nyttigt at vide, hvad det helt præcist er, man er på udkig efter, og kunne kende forskel på de forskellige typer gin.

   Der findes mange forskellige former for gin, hvor nogle er mere tørre i smagen, og andre kan være en smagsoplevelse i sig selv, uden at mikse den sammen med andre drikkevarer. Så derfor er det vigtigt, at man finder ud af, hvilken drink man skal lave, og hvordan smagen skal være. For alle gin er ikke ens! Det kan du bl.a. læse mere om under guide til gin.

 

Hvad skal jeg så vælge?

Nu har vi gjort det klart. Der findes mange forskellige former for gin, og de har alle forskellige smag. Men nu sidder du sikkert og tænker: ”Jamen, hvad skal jeg så vælge, og hvordan kender jeg forskel”? Vi vil naturligvis altid gerne hjælpe vores kunder på rette vej, og derfor introducerer vi kort en række af vores forskellige gin. Skulle du alligevel sidde med spørgsmål, eller ønske mere information omkring én specifik gin, så er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Gin Mare 42,7 %

Hvis man er på udkig efter en gin med smag, så er den spanske Premium gin, Gin Mare, et fortræffeligt valg. Med en lang række ingredienser såsom oliven, basilikum, rosmarin og timian, og samtidig et strejf af enebær og citron, så vil denne gin ikke skuffe dig. Du kan købe denne til 419,00 ,- her.

No. 3 London Dry Gin 46 %

Denne gin passer perfekt, hvis man ønsker den rene konsistens af gin, eller skal mikse forskellige drinks sammen. Den indeholder bl.a. angelika rod, som giver denne gin den lidt tørre og bitre smag, men med let appelsin- og grapeskal er denne et hit overalt i verden. Få den til kun 349,00 ,- her.

Hendrick’s Gin 41,4 %

Denne gin er noget for sig. Kort og godt. Den er fremstillet ved hjælp af bl.a. elleve forskellige planteekstrakter, rosenblade og ja – agurk! Den her en helt igennem unik smag, som er uden sammenligning med andre gin. Hos Deluxlife har vi den til den gode pris af 269,00 ,-.

 

Hvis du vil vide endnu mere, så føl dig til fri til at kontakte os eller læse nogle af de andre artikler om gin her på bloggen.

 

Gin
Hurtig & Sikker levering
Prisgaranti på alle varer
Kundeservice 10:00 - 16:00
Top