God whisky til prisen

09. September 2014

Det kan være rigtig svært at vælge den helt rette whisky, specielt når der er så mange gode at vælge imellem. Derfor ønsker man at få mest muligt for pengene, og det vil vi hjælpe dig med her! Vi ser i denne artikel på, hvis whiskies der er rigtig gode og ikke koster dig din månedsløn. Lyder det som noget for dig, så læs med her!

 

Highland Park Single Malt 18 Års

 

Tilbage i 1798 blev Highland Park stiftet af Magnus Eunson – de kaldte ham whisky-præsten, det var dog ikke helt sandt. Magnus Eunson var kirketjener, og om natten smuglede han whisky. Highland Park er den dag i dag en af verdens bedst sælgende whiskyer.

 

Highland Park Single Malt 18 års er en lækker whisky med en lækker røget smag og noter af honning. Den er et must for dig, der nyder en god single malt. Til en pris på 539 ,- får du absurd meget for pengene her.

 

Alkoholprocent 42%

Laphroaig 18 års Islay Single Malt

Laphroaig er ofte kendt for deres utrolig røgede smag. Denne whisky er dog noget mildere end tidligere overgange, hvilket giver whiskyen en øget kompleksitet, der er en fryd for tungen. Med søde noter af vanilje er denne en lækker ø-whisky, der går lige i hjertet på dig, der godt kan lide en god røget single malt.

 

Denne whisky har lagret i 18 år på bourbonfade, hvilet giver en helt speciel smag.

 

Alkoholprocent 48%

 

Highland Park Single Malt 12 års

Er du lige begyndt at drikke whisky, er Highland Park Single Malt 12 års et super valg! Den er ikke for skarp i smagen, men har en lækker blød, lidt røget smag, der ligger utrolig godt på tungen. Til en pris på 325 ,- er denne whisky perfekt at starte ud med.

 

Alkoholprocent 40%

 

 

Husk at hvis du har ønsker til flere whiskies, vi skal have i vores sortiment, så send os en besked og så prøver vi at få dem hjem!

 

Hurtig & Sikker levering
Prisgaranti på alle varer
Kundeservice 10:00 - 16:00
Top