God vodka til prisen

08. September 2014

Vodka er en meget speciel drik at karakterisere, eftersom at man ikke tilsætter nogle krydderier. Det kan derfor være svært at karakterisere en god vodka. Der er dog andre faktorer, der spiller ind, når det gælder en god vodka. Det er for eksempel renheden og smagen. Vi vil i dette indsætte se på, hvilke vodkaer der er specielt gode til prisen.

 

Ciroc Pure Vodka

Ciroc Pure vodka er en utrolig lækker vodka og med en pris på 398 ,- hos DeluxLife, er denne vodka utrolig god til prisen. Smagen er utrolig ren, og den er blød på en helt unik måde, på grund af at den er lavet på druer. Lyder den som noget for dig, så klik her.

 

Smirnoff Vodka

Denne vodka er hverken utrolig eksklusiv eller har et specielt præg over sig, men den er utrolig god til prisen! Med en pris på under 150 kroner pr. flaske, får man her rigtig meget for pengene, hvis man alligevel vil bruge den i forskellige drinks. Den kan fås i de fleste supermarkeder og er en fin, ren vodka til prisen.

 

Zernoff Vodka

Zernoff Vodka er en utrolig undervurderet vodka, da den ikke er blevet promoveret her i Danmark. Man skal dog ikke se bort fra, at det er en vodka, der er blevet destilleret hele 4 gange og er derefter gået gennem hele 7 forskellige filtreringsstadier, der har til formål at fjerne diverse urenheder og tilføre den lækre smag. Du kan få den til 229 kroner, hvilket er en utrolig god pris, taget i betragtning af at dette er en premium vodka!

 

Envy Vodka

  • Ønsker du en lidt anderledes vodka, der smager af ren kvalitet, er Envy Vodka svaret! Envy Vodka er produceret på rug og håndskåret vanilje. Den bliver produceret i Polen på et distelleri med mere end 200 års bryggetradition. Dette er en lækker vodka med en lækker vanilje-finish, der er rigtig god at drikke rent. For kun 198 kroner for en flaske er dette en absurd god vodka til prisen!

Hurtig & Sikker levering
Prisgaranti på alle varer
Kundeservice 10:00 - 16:00
Top