Champagne brunch – hvilken champagne skal man vælge?

02. September 2014

Champagne brunch bliver mere og mere populært herhjemme i Danmark, og hos DeluxLife elsker vi det også! Men det er aldrig nemt at vælge den perfekte champagne. Derfor hjælper vi dig godt i gang med at vælge den perfekte Champagne til en Champagne brunch.

Hvad er en champagne brunch?

Før vi kommer for godt i gang, skal vi lige gøre det klart, hvad en champagne brunch er. En champagne brunch minder meget om en typisk brunch med frugt, æg, brød, bacon mm. Og så er der naturligvis champagne.

Den perfekte champagne

Til brunch får man ofte meget salt mad, og man skal derfor vælge en champagne, der komplementere dette godt. Her er en brut eller Demi-sec et rigtig godt valg, da det passer godt til den salte mad. Til efterfølgende kage kan en deux anbefales. Du ser nedenfor 3 champagner, der går godt til din næste champagne brunch!

 

Moët et Chandon Brut Impérial

Brut Impérial fra Moët & Chandon er et rigtig godt valg, hvis man virkelig vil have en god champagne til sin brunch. Den består kun af de fineste druer, og har en rigtig lækker cremet smag. Du kan købe den til 289 ,- lige her.

 

Krung Grande Cuvée

Krung Grande Cuvée er endnu et super valg til en champagne brunch. Den har en meget dyb, lækker smag, som går rigtig godt til en champagne brunch. Den er dog lidt dyrere end en Moët et Chandon Brut Impérial, men den bestemt også en rigtig lækker champagne.

Så er du villig til at bruge lidt ekstra kroner på din champagne, kan du købe en lækker Krung Grande Cuvée til Danmarks bedste pris her.

Bollinger Special Cuvée

Man kan næsten ikke sige champagne uden at sige Bollinger, og derfor er Bollinger Special Cuvée også et must på denne liste. Med den komplekse smag, delikate bobler og udsøgte struktur går den perfekt til en god brunch. Vi har den hos DeluxLife til kun 379 ,- - det fås ikke billigere. Ikke nok med det så kan du købe den lige her: Bollinger Special Cuvée

 

Vil du lære mere, så kan du passende læse de andre artikler her på bloggen. Vi garanterer, at der kommer mange flere!

 

Champagne Brunch

Hurtig & Sikker levering
Prisgaranti på alle varer
Kundeservice 10:00 - 16:00
Top