God champagne til prisen

02. September 2014

Hvis ikke man er vant til at drikke champagne, er det ikke altid lige nemt at vælge en champagne. Vi ser derfor på, hvilken champagne der er god til prisen. Vi ser både på søde og tørre champagner – så der er noget til enhver smag!

 

Den tørre champagne

En champagne kan både være tør og sød, og det er forskellige, hvilken type champagne man skal vælge, alt afhængigt af hvad man skal drikke den til. Vi ser nu på en tør champagne, der er rigtig god til prisen.
- Tørre champagner går rigtig godt til fisk, lyst kød og tatar.

 

Moët & Chandon Brut Impérial

En Moët et Chandon Brut Impérial er en utrolig god champagne, og til en pris 289 kroner får du utrolig meget for pengene. Den består af de tre druetyper Pinot Meunier, Pinot Noir og Chardonnay. Det er alle tre nogle ekstremt eksklusive druetyper fra Champagne-distriktet i Frankrig. Til sammen udgør de denne fantastisk champagne, som både vi og utallige kunder elsker meget højt! Du kan købe den til Danmarks bedste pris lige her.

Den midt i mellem

Vi tager nu et kig på en Demi sec – altså en halv sød champagne. En Demi-sec champagne kan gå rigtig fint til kransekagen nytårsaften eller til en let dessert.

Veuve Clicquot Sec

Denne champagne er en utrolig lækker champagne, der er noget sødere end en klassisk Brut men ikke helt så sød som en Deux. Til en pris på 359 kroner er den en utrolig champagne til prisen, og med sin velafbalancerede smag er den perfekt til dig, der ofte synes at en champagne kan blive for tør efter et par glas. Køb den her!

Den helt søde

Vi skal nu se på en sød champagne, som du måske allerede har smagt. Den er nemlig helt perfekt til velkomstdrinks og til desserter. Den stammer fra det kendte mærke Moët et Chandon, og hvis du ikke allerede har gættet det, er det naturligvis Moët Nectar!

 

Moët & Chandon Nectar Impérial

Moët Nectar er alle tiders champagne til dig, der ikke vil bruge flere tusinde kroner på en champagne, og heller ikke har lyst til at drikke en kedelig champagne fra supermarkedet. Moët & Chandon Nectar er en del af Impérial-serien, som Moët & Chandon har fået en utrolig ros for og med god grund!

Denne champagne er sød, velafbalanceret og utrolig rig på smag, og til kun 329 kroner er det et ideelt valg til velkomstdrink eller nytårsaften. Du kan købe den lige her på DeluxLife. 

 

Prisvenlig champagne

Hurtig & Sikker levering
Prisgaranti på alle varer
Kundeservice 10:00 - 16:00
Top