Champagne som velkomstdrink

02. September 2014

Er du i tvivl om, hvilken champagne du skal vælge til din velkomstdrink? Det er ikke så underligt. Der findes nemlig utrolig mange forskellige champagner, og der er ofte stor forskel på, hvad der går godt til hvad.

Vi vil i dette indlæg se på, hvilke champagner der går godt til velkomstdrinks, og hvad du skal være opmærksom på.

 

Hvad betyder Brut, Doux, Sec eller Demi sec?

Man ser ofte en af disse fire betegnelser uden på en champagne, men meget få ved, hvad de egentligt betyder. Hvis jeg skal have en sød champagne, hvilken skal jeg så vælge? Det får du svar på nu.

Brut – meget tør

Sec – tør

Demi sec – halvsød

Doux - sød

Du har nu et overblik over, hvad de forskellige navne betyder, men hvilken champagne skal man så vælge til velkomstdrink? Skal den være sød eller tør?

 

Sød eller tør champagne?

Mange personer tænker på champagne som en meget tør drik, og det er ikke så underligt. Ofte vælger folk nemlig en Brut til nytår, hvilket bestemt ikke kan anbefales. Champagne er en skøn drink, men man skal vælge den rette.

Når det kommer til at drikke champagne uden noget tilbehør, vil en sød champagne være at fortrække. Du skal altså se efter champagner med ”Doux” stående på dem. Et eksempel på en glimrende champagne til en velkomstdrink er vores Moët Nectar.

 

Moët & Chandon Nectar Impérial

Moët & Chandon Nectar Imperial er en champagne, der består af de tre eksklusive druetyper Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay, der til sammen udgøre den bløde, velafbalanceret champagne. Den har en dejlig sød smag, som passer perfekt til en velkomstdrink. Du kan købe Danmarks billigste Moet & Chandon Nectar her.

 

Armand de Brignac Rosé og Luc Belaire

Rosé Champagne er endnu et glimrende valg som velkomstdrink. Ikke nok med at de allerede har den lækre sødme, har de også en flot rød farve, der ser utrolig godt ud. Af Rosé Champagne kan vi anbefale Armand de Brignac Rosé og Luc Belaire. Kombinere man disse Champagner med lidt bær, vil det uden tvivl blive en succes hos gæsterne.

Du kan også vælge andre søde champagner som Veuce Clicquot Rosé eller Dom Pérignon Rosé.

 

Brut champagne

 

Hurtig & Sikker levering
Prisgaranti på alle varer
Kundeservice 10:00 - 16:00
Top