Opskrift på Champagnesorbet / Champagneis

31. August 2014

Champagnesortbet is er blevet en meget populær dessert, derfor er vi blevet spurgt efter vores yndlingsopskrift! 
Champagnesorbet kan serveres som dessert eller som mundrenser mellem to retter. 

 

Denne opskrift er til 10 personer:
400 g sukker (4 34 dl)
12 liter vand
12 liter Demi-Sec Champagne - Vores favorit er Moët & Chandon Imperial Nectar. 

 

Fremgangsmåden:

Kom sukker og vand i en gryde og bring blandingen i kog. Lad den koge i ca. 2 minutter, og så afkøl sukkerlagen.
Bland sukkerlagen med champagnen, og frys den i to lukkede bokse, i ca. 6 timer. Skrab så isen over i en stor skål, og pist den igennem med en håndmixer. Lad den fryse igen i mindst 4 timer. 

 

Ved serveringen
Tag isen op af fryseren ca. 15 min. inden serveringen. Form sorbeten til kugler og server dem i martini- eller champagneglas.

 

Champagnesorbet

Hurtig & Sikker levering
Prisgaranti på alle varer
Kundeservice 10:00 - 16:00
Top