Belvedere Red Limited Edition by Laolu 0,75

På lager

395,00
  • Køb 6 for 1.770,00 og spar 26%
PRISGARANTI
Kan du finde denne vare billigere i en dansk butik, matcher vi prisen.

Belvedere Vodka, er begejstret for at annoncere sit globale partnerskab med den berømte kunstner, musiker og aktivist Laolu Senbanjo.

Belvedere (RED) 2018 Limited edition er den første Belvedere flaske med fuld-wrap teknologi og en overflade, der reagerer på UV-lys, og bringer en ny sensorisk komponent til flasken. Flasken har associationer til Laulo’s vestafrikanske Yoruba-arv med referencer til kulfarvning og historiske mønstre.

(RED) blev grundlagt i 2006 af Bono og Bobby Shriver for at engagere virksomheder og mennesker i kampen mod AIDS. (RED) samarbejder med nogle af verdens mest ikoniske brands, som bidrager med op til 50 pct. af overskuddet fra (RED)-mærkede varer og tjenester.

Indtil nu har (RED) indsamlet mere end 465 millioner dollars til The Global Fund til at bekæmpe AIDS, tuberkulose, malaria og til at støtte HIV/AIDS legater i Ghana, Kenya, Lesotho, Rwanda, Sydafrika, Swaziland, Tanzania og Zambia. 100 procent af pengene går til arbejdet – der bliver ikke fratrukket administrationsomkostninger. Global Fund legater har hjulpet mere end 90 millioner mennesker med forebyggelse, behandling, rådgivning, HIV-tests og pleje. 

Belvedere blev etableret i 1993 og var de første til at sætte en ny standard for vodka og grundlagde dermed begrebet luksusvodka. I dag er Belvederes distinkte karakter og ukompromitterede integritet anerkendt verden over af entusiaster, som sætter pris på Belvederes naturlige og tilsætningsfri karakter. Belvedere er fremstillet med polsk Dankowskie rug og blandet med vand fra en lokal polsk kilde er Belvederes smagsprofil umiskendeligt blød med en subtil sødme og en ren og blød finish.