Angel Champagne White Collection NV Rose 0,75

På lager

1.395,00
PRISGARANTI
Kan du finde denne vare billigere i en dansk butik, matcher vi prisen.

Denne non-vintage rosé champagne er lavet på 46 pct. pinot meunier, 36 pct. chardonnay og 21 pct. pinot noir, hvoraf ca. halvdelen er vinificeret som rødvin. Druerne høstes ved håndkraft på nogle af de bedste 1. cru-marker, fortrinsvis i området omkring Montagne de Reims. Champagnen blendes af vin fra den nyeste årgang og vin fra ældre årgange.

Den lagres på flaske dybt nede under jorden i specialdesignede kældre. Efter 36 måneder foretages degorgering - dvs. at gærrester m.m., som er samlet i det øverste af flasken, fjernes. Der tilsættes dosage (sukkerlikør), og vinen lagres yderligere i en periode, inden den frigives. Svagt rosa vin med sødmefulde bobler og en silkeblød mousse. I duften fornemmes knuste jordbær og vaniljecreme. Smagen har noter af friske røde bær i et balanceret, sødmefuldt udtryk.

Stefano Zagni, som er ejer af Angel Champagne, har italienske aner. Når han rejste rundt i verden blev han inspireret på eksklusive restauranter, natklubber og diskoteker hvor folk købte masser af dyr champagne....her blev ideen til Angel skabt og målet om at lave den mest eksklusive champagne.Og det skulle både være indhold og indpakning..... Han arbejder med de bedste producenter i Champagne, primært omkring Montagne de Reims, og indledte et samarbejde med winemaker Patrick d’Aulan. Patricks familie ejede igennem 200 år champagnehuset Piper Heidsieck. Der produceres i meget små mængder små mængder og tappes på håndlavede flasker med eksklusive tinetiketter som gør disse champagner helt unikke.

Det lykkedes samtidig at få store personligheder som Mariah Carey og Rihanna som ambassadører hvilket ikke gør historien ringere.....