Angel Champagne Black Collection NV Brut 75CL

På lager

995,00
ALTID SKARPE PRISER
Vi har de rigtige priser på de kendte brands.....

Druerne til Angels non-vintage får winemaker Patrick d’Aulan fra nogle af de bedste 1. cru marker tæt på Champagne-hovedstaden Reims. Fordelingen hedder 51% Chardonnay, 37% Pinot Meunier plus 12% Pinot Noir … og alle druer er både høstet og finsorteret ved håndkraft. Dertil kommer flaskelagringen i hele 30 måneder dybt nede i nogle af Champagnes mest fantastiske kældre.

Efter end lagring bliver hver flaske dekoreret i hånden og får Angels karakteristiske etikette og emblemer i tin sat på. Ingen tvivl om, at det her er champagne skabt til at blive både set og nydt fuldt ud.

I glasset fremstår vinen gylden med blide, elegante bobler. Duften skaber især billeder af moden fersken, vanilje, friske mandler og honningblomst, som bliver gentaget i smagen sammen med grønne æbler og pære. Bobler fra øverste hylde, når der for alvor skal være fest.
Stefano Zagni er manden bag Angel Champagne … Rihannas og Marya Careys foretrukne Champagne. Han har italienske aner og arvede sin fars entreprenør-virksomhed som 19-årig og rejste i embedes medfør galaksen rundt. Efter at have været på en lang række af de bedste natklubber verden over, fik han i 1995 idéen til at skabe sit eget Champagne-brand … hvilket kom til at hedde Angel. Han satsede det meste af overskuddet fra sin entreprenør business og gik så ellers i gang.

Det skulle være den mest kompromisløse Champagne verden har set. Den skulle stråle af fest. Af dekadence. Overflod på den fede måde. Stefano Zagni fik Patrick d’Aulan ombord som winemaker, hvilket var lidt af et scoop, da Patricks familie gennem 200 år ejede champagnehuset Piper Heidsieck. Sammen gik de efter en helt særlig smag, der udsprang af en gentagende observation Stefano havde gjort sig rundt omkring i verden. Han havde noteret sig, at mange kvinder fandt de dyreste og mest fornemme champagner for kraftige. Derfor gik Stefano og Patrick efter et lidt lettere signatur-udtryk … men med masser af elegance.

Druerne får de fra nogle af de bedste 1. cru marker primært omkring Montagne de Reims og produktionen følger de helt klassiske dyder. Så tag ikke fejl, når du ser flaskerne, som stikker helt af i forhold til, hvad Champagne ellers kommer med – indholdet holder højeste klasse og har netop høstet tre gange guld ved de britiske sommeliers årlige smagning.

Flaskerne er et kapitel for sig, hvilket er helt bevidst. Når de står på bordene rundt omkring på de bedste natklubber, skal de bidrage til festen og skille sig max ud. Det var konceptet helt fra start og de 24 første flasker blev sågar belagt med platin og diamanter. De gik for en kvart million engelske pund og så var man ligesom i gang. I dag bliver non-vintage malet sorte og rosé hvide. Vintage bliver belagt med tin hele vejen rundt og alle får etiketter og emblemer i tin. Mega bling. Men det virker max og er et forfriskende pust inden for Champagne, hvor nytænkning ofte bliver kvalt af tunge traditioner.   

Alt bliver lavet i hånden og mængderne er ganske små. Så godt som alle flasker bliver solgt direkte til natklubberne sammen med Angels specielle kølere og glas. Men det er lykkedes os at få fingre i hele rangen fra Angel, så her har du chancen … uden at skulle stå på V.I.P.-lister eller være på fornavn med alverdens celebs. Ha’ en fest!