1 x Luc Belaire Rare Rosé Fantôme & 1 x Moët Chandon Rosé

Lagerstatus: Ikke på lager

Ned til: 579,00

Pris som konfigureret 463,20

ALTID SKARPE PRISER
Vi har de rigtige priser på de kendte brands.....

Moët & Chandon Rose Imperial har alle de normale Moët kendetegn, og desuden er Rose en champagne med en smag af friske røde bær, og sommer sol.

Champagnen er lavet på tre eksklusive druetyper, Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay, som er blendet til den bløde, smagfulde, velbalancerede stil der kendetegner Moët og Chandon Champagne.

En dramatisk smuk funklende Rose - rig, levende og lyserød farve. Den elegante smag af jordbær og sort solbær, resulterer i en perfekt harmoni af aroma, smag, krop og meget forfriskende, men ikke alt for sød.

Den er utrolig velsmagende, og er en delikat blanding af Frankrigs tre mest berømte Rosé druer, Syrah, Cinsault og Grenache.

Manden bag denne berømte og smagfulde Rosé er William Leonard Roberts, bedre kendt som Rick Ross. Han er en amerikansk rapper, og har blandt andet lavet sange med DJ Khaled, Lil Wayne, T-Pain og mange flere.

Vi kan som de eneste forhandlere online i Danmark, præsentere denne Rare Rosé Champagne, og vi garantere dig den bedste pris!