1 x Dom Perignon 2010 - 2 x Moët & Chandon Brut Imperial

Lagerstatus: På lager

1.669,00

Pris: 1.793,00

Pris som konfigureret 1.335,20

PRISGARANTI
Kan du finde denne vare billigere i en dansk butik, matcher vi prisen.
Moët & Chandon Impérial Brut 0,75   +0,00
  • Køb 6 for 1.734,00 og spar 22%
Dom Perignon 2010 75CL   +0,00

* Påkrævede felter

DOM PERIGNON
Dom Perignon bliver produceret af Chardonnay og Pinot Noir, som er de klassiske druer i Champagne. Champagnen er en raffineret, men intens vin. Den opleves moden, og med en forfriskende fylde. Helt specielle noter, som vidner et super høje niveau. Dom Perignon er en rund og blød Champagne med en utrolig aroma med svage noter af citrus og modne bær. Dette er en Champagne som virkelig udvikler sig positivt med alderen. Gem denne vin i 10-50 år, alt afhængig af hvor god man er til at holde fingrerne fra den. 
Allerede ved første sip fornemmer man champagnens fyldighed og intensitet. Den er saftig og generøs, og man fornemmer krydderier og peber i smagen. Eftersmagen er meget lang, og man fornemmer et hint af salt.

MOET & CHANDON
Moët og Chandon Brut Imperial er en af verdens mest kendte og prestigefyldte Champagner. Champagnen er lavet på tre eksklusive druetyper, Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay, som er blendet til den bløde, smagfulde, velbalancerede stil der kendetegner Moët og Chandon Champagne.